Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Podcaster paketlösning för 3

 • Komplett paketlösning till 2 podcastare
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativ, popfilter och kablar
 • Alltsammans i en riktigt god kvalitet
Läs hela beskrivningen
6,144.28 SEK 6,737.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Beställ inom
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:TH-VIVID6_pack3

Paketet innehåller

Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
3 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
Thornton Vivid 6 mixer
Thornton Vivid 6 mixer
Record MB-98 mikrofon
3 x Record MB-98 mikrofon
Tuff stands MS-35 bordmikrofonstativ
3 x Tuff stands MS-35 bordmikrofonstativ
HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
3 x HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter

Beskrivning

 • Komplett paketlösning till 2 podcastare
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativ, popfilter och kablar
 • Alltsammans i en riktigt god kvalitet

Thornton Vivid 6 Mixer

Thornton Vivid 6 är en 6-kanals mixer med inbyggt ljudkort, effekter, Bluetooth och MP3-spelare som passar för mindre events. Man kan även spela musik via den, antingen trådlöst via Bluetooth eller via en dator. Vivid 6 har inbyggt ljudkort så mixern kan användas som en inspelningsmixer tillsammans med en dator och ett tillhörande datorprogram.

Vivid 6 har 6 kanaler varav de 4 första kanalerna både har inbyggda mikrofon-förförstärkare med XLR-kontakt och line-ingångar. Kanal 5/6 är en kombinationskanal som antingen kan användas för 2 linesignaler, eller som en stereo-kanal till keyboard, elpiano eller andra stereo-ljudkällor. Ansluter du en MP3-spelare styrs ljudet från kanal 5/6. Varje kanal har egen gain-reglering med överbelastningsindikator, du får en omfattande tonkontrollsektion med både diskant, mellanton och basreglering.

Mixern har inbyggd MP3-spelare så via USB kan mixern styra musiken direkt från Vivid 6. Du kan till och med ansluta till MP3-spelare via Bluetooth och spela musik trådlöst via en smartphone eller tablet, eller så kan du spela upp musik från datorn.

Det är svårt att göra en bra ljudmix utan bra effekter. Vivid 6 är därför även utrustad med en effektprocessor med 16 digitala effekter som kan användas för att fylla ut ljudet på en vokal eller akustisk gitarr eller på andra instrument som kan behöva piffas till. Har du själv en effekt du vill använda tillsammans med mixern, kan du göra detta via mixerns inbyggda send/return kretslopp, Vivid 6 har inserts på kanal 1-4, som vanligen är något som endast mycket dyrare mixers har.

Record MC-82 kondensator-mikrofon

 • Kondensatormikrofon med XLR-kontakt från Record
 • Lågtbrus och ökat dynamiskt omfång
 • Väska och mikrofonhållare medföljer
 • Självbrus på 18dB
 • Tål ljudtryck på upp till 125 dB
 • Kardioid egenskaper
 • Frekvenssvar på 30 Hz till 20000 Hz

Record MC-82 är en stor-membran studio mikrofon för inspelning av sång, blåsinstrument och nästan alla stränginstrument. MC-82 är utformad med en transformatorlös utgångskrets som ger mikrofonen exceptionellt lågt brus, ökat dynamiskt omfång och ett förbättrat frekvenssvar i bas- och diskantområdet. Speciellt utvalda FET-transistorer säkerställer att du får en mikrofon med ovanligt låg distorsion och ett överlägset signal-/brusförhållande.

För lite pengar får du en mångsidig och välklingande mikrofon för din hemmastudio som är lätt att använda och som du, även med begränsad studioupplevelse, kan göra bra ljudinspelningar med.

Skriv din recension här

Recensioner (1)

HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
RC-30. Boss Loop Station

Hoppas det blir bra, har inre använt den än! Behöver el försörjning med adapter med ! Annars det blev en snabb leverans / MVh..db

Skriv din fråga här

Frågor (2)

2021-11-22 22:10:24
Joel

Går den att koppla till en Mac och kan man spela in 4 separata kanaler in i logic

2021-11-23 06:23:34
DanGuitar.se

Det går bara att spela in ett spår.

2022-06-04 10:00:58
Anders B.

Har DSP'n olika typer av effekter, såsom reverb, delay, flanger etc? Eller är det bara 16 varianter på delay? Såsom jag har i en mindre mixer som jag köpte för något år sedan.

2022-06-04 10:36:22
DanGuitar.se

Hej - På Vivid 4 / Vivid 6 finns det 16 olika delay / effekter inbyggda. Om du behöver en mindre mixer med andra effekter än delay (inklusive olika reverb) så skulle jag föreslå detta: https://www.danguitar.se/thornton-axis-8-mixer