Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Podcaster paketlösning för 2

 • Komplett paketlösning till 2 podcastare
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativ, popfilter och kablar
 • Alltsammans i en riktigt god kvalitet
Läs hela beskrivningen
4,313.01 SEK 4,791.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Beställ inom
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:KT-04UP-Pack2

Paketet innehåller

Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
2 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
Thornton Vivid 4 mixer
Thornton Vivid 4 mixer
Tuff stands MS-35 bordmikrofonstativ
2 x Tuff stands MS-35 bordmikrofonstativ
Record MB-98 mikrofon
2 x Record MB-98 mikrofon
HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
2 x HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter

Beskrivning

 • Komplett paketlösning till 2 podcastare
 • Kondensatormikrofoner, mixer, bordstativ, popfilter och kablar
 • Alltsammans i en riktigt god kvalitet

Thornton Vivid 4 Mixer

Vivid 4 är en 4-kanals mixer med inbyggt ljudkort, effekter, Bluetooth och MP3-spelare. Den är passande till små ljuduppgifter, samtidigt med att du får de nödvändiga verktygen till att spela musik, antingen trådlöst via Bluetooth eller via en dator. Dessutom har Vivid 4 inbyggt ljudkort, således att du kan använda mixern som en inspelningsmixer tillsammans med en dator och ett tillhörande datorprogram.

Den kompakta Vivid 4 har 4 kanaler, där de första 2 kanalerna både har inbyggda mikrofon-förförstärkare med XLR-stick och line-ingångar. Kanal 3/4 är en kombinationskanal, som man antingen kan använda till att samla 2 linesignaler, eller som man kan använda som en stereo-kanal till keyboard, elpiano eller andra stereo-ljudkällor. Varje kanal har egen gain-reglering med överbelastningsled, och du får en omfattande tonkontrolssektion med både diskant, mellanton och basreglering.

Mixern har inbyggd MP3-spelare, så du kan sätta ett USB-stick direkt i mixern och styra musiken direkte från Vivid 4. Du kan t.o.m. ansluta till MP3-spelare via Bluetooth och spela musik trådlöst via en smartphone eller surfplatta, eller du kan ansluta en dator och spela din musik därifrån.

Det är svårt att göra en bra ljudmix utan bra effekter. Vivid 4 är därför även utrustad med en effektprocessor med 16 digitala effekter, som du kan använda till att tillföra fyllnad till en vokal eller akustisk gitarr eller till andra instrument, som vill må bra av att få ett lyft. Om du själv har en effekt, som du vill använda tillsammans med mixern, så kan du också göra detta via mixerns inbyggda send/return-kretslopp, och Vivid 4 har t.o.m. inserts på kanal 1 och 2, vilket normalt är något, man endast får på långt dyrare mixers.

Record MB-98 mikrofon

 • Bra dynamisk mikrofon i klassisk design
 • Lätt att undvika feedback på grund av mikrofonens låga känslighet
 • Lämplig för sång och tal
 • Frekvensområde: 50 Hz - 16 kHz
 • Känslighet: -58dB +/- 3dB
 • Impedans: 200Ω
 • Kontakt typ: XLR (hane)

Record MB-98 är en dynamisk mikrofon som Record har utvecklat för användning i sändning, podcast och studioinspelning. Mikrofonen har en jämn och bred frekvensrespons, och den tar upp ljudet tydligt och detaljerat.

MB-98:s Cardioid Polar Pattern undertrycker akustisk feedback och isolerar det från att fånga omgivande ljud. Den är också utrustad med ett 200 Hz lowcut filter och en frekvensförstärkningskontroll som kan användas för att förbättra ljudets klarhet och närvaro.

MB-98 är tillverkad av metall vilket gör mikrofonen stark, hållbar och pålitlig. En integrerad vindpels som sitter in under mikrofonens huvud motverkar effektivt buller från luft som kan träffa mikrofonen.

Skriv din recension här

Recensioner (2)

HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
RC-30. Boss Loop Station

Hoppas det blir bra, har inre använt den än! Behöver el försörjning med adapter med ! Annars det blev en snabb leverans / MVh..db

Thornton Vivid 4 mixer
Enkel prisvärd

Funkar utmärkt via Bluetuth, hade varit än bättre om man kunde kört karaoke via samma. Multieffects låter leksak, får se om jag får till nån variant som kan funka. Via sångmic blir det lätt brus, vid grain el level över medel. Jag ska använda den mest till dator och inte live.

Skriv din fråga här

Frågor (0)