Laddar

Väskor & fodral

Väskor och fodral till cello och kontrabas som skyddar ditt instrument mot väder och vind och stötar.

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Du kommer att ha svårt att leva utan en väska eller koffert till din cello. Men det vet du förmodligen redan, för utan en väska eller koffert kommer du att ha svårt att transportera din cello på ett säkert och lätt sätt när du behöver ta den med ut i världen.

Celloväskor

En väska är en bra kombinationslösning för din cello. En celloväska är lätt och kan ofta bäras på ryggen, och då skyddar den din cello mycket bättre än en väska eller ingenting alls. Cellon passar bra i väskan, vilket också hjälper till att skydda mot stötar, puffar och fluktuationer i temperatur eller luftfuktighet.

Vissa celloväskor är väldigt vadderade, medan andra har mindre stoppning eller foder men i gengäld har ganska fasta sidor jämfört med andra celloväskor.

Vad sägs om en cellokoffert

Vill du ha det bästa skyddet för din cello behöver du ett hårt fodral till cellon. En koffert, hard-case eller flightcase för cello ger givetvis det bästa skyddet för cellon, samtidigt som man i sin tur offrar lite rörlighet och vikt för cello-kofferten som har fasta sidor och en något fastare stoppning eller foder, så en cello-koffert däremot väger lite mer jämfört med andra transportlösningar. Däremot är en koffert till din cello en mycket säker lösning som optimalt skyddar mot de stötar som en vardag på resande fot kan ge din cello!

Koffert eller väska till din cello?

Om du ska välja en väska eller en koffert till din cello och exakt dina behov beror på ditt temperament och plånbok.
Behöver du kunna cykla med din cello är nog en väska att föredra, men åker du å andra sidan kollektivtrafiken i rusningstid med din cello bör du nog välja en cellokoffert för bättre skydd.

Den billigaste celloväskan

Den bästa och billigaste cellolådan eller kofferten hittar du här på DanGuitar.se, där vi också gärna hjälper dig med valet. Vår fantastiska kundtjänst står redo att hjälpa dig - oavsett vad du är tveksam om angående din cello!