Laddar

Fodral

Hållbara fodral som skyddar din fiol mot väder och vind under transport. Se här vårt urval av violinfodral som fås till förmånliga priser.

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Ett fiolfodral är inte bara till för att begå bankrån med – vissa fiolfodral används faktiskt också för att ha fioler i. Så överväg att skaffa dig ett bra eller nyare fodral till din fiol.

Violinkoffert

En koffert för din fiol har flera fördelar. Först och främst ska ett fiolfodral eller case skydda din fiol och ta väl hand om den när du inte använder den. Samtidigt kan en violinkoffert vara ovärderligt när det kommer till att ta hand om en barnfiol i rummet, där många fioler går för att dö. En fiolkoffert kan skydda din fiol både ute och hemma. De flesta olyckor sker hemma, och det sägs även gälla fioler, men de flesta fiololyckor kan undvikas med rätt koffert för fiolen.

En bra koffert till din fiol är också riktigt praktisk när du ska ta ut fiolen ur huset för speljobb, undervisning eller konservatoriets antagningsprov.

Storleken på en fiolkoffert

Det sägs ibland att mycket stora skor är i "storlek fiolkoffert", och när du köper en koffert till din fiol bör du också vara uppmärksam på storleken på fiolkofferten. En koffert till fiolen ska såklart passa, så tänk på om fiolen är i storlek 1/16, 1/4 eller något helt annat,
för då måste såklart fiollådan vara lika stor, så att din koffert kan skydda din fiol så bra som möjligt.

Billig koffert för din fiol

På DanGuitar.se vet vi vikten av både att fiolkofferten skall vara bra och ha ett skarpt pris, så vi kommer att göra vårt bästa för att erbjuda dig den bästa kofferten till det billigaste priset för kofferten för just din fiol och dina behov.