Laddar

Väskor & fodral

En kontrabas är inte det allra lättaste att transportera och resa runt med. En praktisk väska som skyddar basen gör jobbet enklare. Se vårt urval här.

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Att transportera och skydda din kontrabas kräver att du fattar rätt beslut om en kontrabaskoffert eller väska för din kontrabas. Skydd under transport och förvaring med rätt koffert eller väska är ett av de viktigaste besluten du måste fatta för din kontrabas. för kontrabasens räkning.

Kontrabasväskor

En väska till din kontrabas är, till skillnad från en koffert, lätt och transportabel, så i jämförelse med en kontrabaskoffert kan du förvänta dig en lättare och smidigare resa när du ger dig ut i världen med din kontrabas. En väska är gjord av ett mjukare material och i många fall är en kontrabasväska utrustad med upp till flera fickor, där du kan förvara olika tillbehör till din kontrabas under transport eller förvaring. Det kan vara så att det ska finnas några extra strängar i din kontrabasväska, eller så kanske du har en squeeze-tuner med dig – eller en chokladkaka som du kan njuta av i pausen medan din kontrabas njuter i väskan...

Koffert för kontrabas

Det är klart att en bestämd koffert till din kontrabas är den som skyddar den bäst under transport eller förvaring ute i den stora världen. Men en kontrabaskoffert kan vara tung och otymplig, men det är just därför en koffert är den som bäst skyddar din kontrabas. Kontrabaslådan ger maximalt skydd mot slag och stötar, precis som kofferten håller en skyddande atmosfär runt din kontrabas, så är kontrabasen i kofferten under stabila temperaturer och luftfuktighet.

En kontrabas är gjord av trä, och den behöver därför en kofferts stabilitet vad gäller alla slags yttre påverkan,
så kontrabasen ligger säkert och väl i sin koffert så fort du behöver inte behöver spela på den.

Väska eller koffert för min kontrabas

Valet är ditt - om du vill använda en väska eller en koffert för din kontrabas. På DanGuitar.se strävar vi efter att ha lite av allt på lager, så att du kan välja rätt kontrabasväska eller koffert för din kontrabas utifrån dina behov och önskemål.