Laddar

Mikrofonfodral

Mikrofonfodral som på grund av egen import kan erbjudas till väldigt förmånliga priser. Se vårt urval här.

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

En mikrofonkoffert är oumbärlig för oss som inte bara spelar musik hemma i sovrummet. Mikrofonkofferten är förstås en självklar följeslagare på vägen, men också när du som musikerliv rör dig mellan olika studior eller replokaler,
för det är så många järn i elden rent musikaliskt.

Mikrofonkoffert

Ett mikrofonfodral-koffert skyddar dina mikrofoner mot allt som är dåligt, och det borde vara slutet på det. En mikrofonkoffert är fodrat och skyddar mot stötar, fukt och temperaturfluktuationer. Mikrofoner kan vara känslig utrustning och det gäller framför allt de bästa av slaget, så ett mikrofonfodral är nästan oumbärligt när man ska lämna huset. I förhållande till vad som står på spel när det gäller dina mikrofoners säkerhet och välbefinnande är mikrofonfodralet en billig investering som håller länge. Känner vi inte alla till synen av ett välanvänt flightcase eller mikrofonfodral som funnits på vägarna i många år och i många fall är helt härjat av stötar, stötar och repor och kanske även broderat med klistermärken från alla spelställen det har varit på?? Det är något charmigt och respektingivande med en sådan mikrofonbox, som har funnits överallt. En sådan mikrofonbox är nästan sin egen lilla del av musikhistorien.

Val av mikrofonkoffert

Som med alla andra produkter hos DanGuitar.se är mikrofonboxen föremål för att du alltid är välkommen att kontakta vår kundtjänst om du är tveksam till valet av mikrofonbox, eller om du upplever någon form av problem med din mikrofon efter köp. box. Mikrofonfodral eller inte, DanGuitar.ses kundtjänst är alltid tillgänglig per telefon eller online.