Laddar

Digitaltrummor

Eltrummor, el-trummor eller digitaltrummor. Det finns många fördelar med dessa: du kan koppla hörlurar till dem och öva vilken tid som helst på dygnet utan att störa någon, de kan också kopplas till högtalare och användas i bands. Dessutom har de, beroende på modell, olika inbyggda ljudeffekter som kan göra en hel del åt soundet. 

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Digitaltrummor till väldigt låga priser

Digitaltrummor är ofta dyrare än akustiska trumset. Digitaltrummor har dock en hel del fördelar och variationsmöjligheter som gör det värt att betala lite mer för dem, än för akustiska trummor. Eftersom vi själva importerar våra instrument kan vi erbjuda våra digitala trummor till väldigt förmånliga priser och fortfarande hålla kvaliteten i topp. I vårt sortiment hittar du bl.a. märket Ringway som är känt för sin professionella ljudkvalitet.

Våra digitala trumset kan fås som enskilda trumset eller som paketlösningar där tex. trumpall ingår. När du klickar dig in på en vara kan du höra ljudexempel på hur de olika trummorna låter.

Trumpads och övningspads

Vi säljer även elektroniska trum- och övningspads som är praktiska att sitta och öva med utan att behöva använda ett helt trumset.