Laddar

Spegelkulor

Kärt barn har många namn och detta klassiska underhållningselement är inget undantag. Spegelkulan - eller också kallad diskokulan - är ett fast inslag på många fester och förknippas fortfarande med 70-talets disco. Ta fram de utsvängda jeansen - och varför inte rullskridskorna - och ordna ett klassiskt 70-tals party.

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Roterande finurlighet

Den klassiska runda bollen sprider fint ljus i hela lokalen och skapar en helt speciell feststämning. Om du dessutom kombinerar med en modern spot som lyser på ett specifikt ställe får du mer effekt.

1970-talet är alltid aktuellt

Det finns en massa bra dansfilmer från 70-talet och discokulan hade alltid en självklar plats i taket ovanför dansgolvet. Klassikern är ju Saturday night fever med John Travolta som tidernas största discodanshjälte. Våra discokulor fås i olika storlekar och varianter och ger garanterar rätt discokänsla.

Diskokulor med rätt stämning

Vill du använda ljus riktat åt ett visst håll - förstås på din discokula - rekommenderar vi att du köper en vit spot med LED-lampa, så att du spara på strömmen utan att spara på underhållningen. På vår hemsida kan du se en beskrivning av hur du använder spot och disscokula tillsammans på bästa sätt. 

Hjärtat med i upplevelsen

Vill du att din discokula ska snurra runt och ge ännu mer effekt, stället för att bara hänga i taket och pryda rummet - rekommenderar vi att du skaffar en roterande motor som gör att bollen snurrar runt, tre gånger i minuten. 
Räcker det inte med detta utan du vill ha ännu mera som händer, kan du dessutom skaffa dig en spot med många olika färger. Då den riktas mot discokulan reflekteras de olika färgerna ut åt många olika håll och skapar en fin färgstrålande effekt. Du kan se mer i vår presentationsvideo. 
 
Oavsett vilken lösning du väljer kan du vara säker på att din fest kommer att bada i effektfullt ljus om du väljer lampor från oss.

En helhetsupplevelse

(Åter)upplev det glada 70-talet med en sann retrofest och discokula med roterande motor som helt säkert skapar rätt stämning. Discokulan är fortfarande väldigt populär och används på många olika sätt på många olika slags fester och tillställningar för att skapa en känsla av bra fest och stämning. Och hur coolt är det inte att ha en på scenen under en konsert!