Laddar

Light bar

Köp din lightbar hos oss. Hos oss hittar du allt inom ljus på samma ställe. Vi har ett brett sortiment av utrustning för såväl nybörjaren som den professionella användaren. Oavsett om du ska hålla en konsert eller hemmafest så har vi något för dig. På denna sida hittar du lightbar. Det finns i flera olika modeller och former för att passa just det som du skall använda den till. De är lätta att placera och ger en bra effekt oavsett var du använder den. Har du frågor om några produkter eller behöver inspiration om lightbar eller annan ljudutrustning så tveka inte att höra av dig till oss. Vi hjälper gärna till!

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Brett användningsområde med programmering

En lightbar ha ett brett användningsområde och kan enkelt kopplas in och flyttas där den behövs. De är utrustade med LED-lampor i olika färger som kan lysa upp både stora och lite mindre utrymmen. Fördelen är att de kan programmeras så att de kör fasta program om man behöver det men har man musik till ger det en extra bra effekt. En lightbar kan nämligen programmeras så att den följer musiken automatiskt och skapar en kraftfull effekt. De har inbyggt mikrofon som gör detta möjligt. Programmen är lätta att ställa in och du kan läsa mer om varje produkt i produktbeskrivningen.

Välkända varumärken till bra priser

Vi säljer produkter från välkända varumärken och vi importerar själv våra lightbar så att vi kan hålla priserna nere. Detta betyder att du får riktigt bra produkter men till priser som man har råd med. Saknar du en produkt i sortimentet så hör av dig till oss så gör vi vårt bästa för att möta din förfrågan. Vi har en hel del information här på sidan men vår telefon och e-mail är öppen för att hjälpa dig. Du hittar information om mail och telefonnummer högst upp på¨sidan. Vi svara alltid så snabbt vi bara kan men är det något som är bråttom föreslår vi att du kontaktar oss via telefon så hjälper vi dig med det samma.

Köp lightbar enkelt online hos oss

Vi är expert inom allt som har med ljud, ljus och instrumenter att göra. Vår breda kunskap och gedigna erfarenhet har gjort massa kunder nöjda genom åren. Vi står själva för importen av våra produkter och har ett sortiment i alla prisklasser och oavsett nivå. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska bli nöjd med dina köp hos oss. Därför erbjuder vi alltid 30-dagars returrätt och kvalitetsgaranti. Vi vill att du ska bli nöjd! Dessutom har vi billigt och snabb leverans. Gör du din beställning före kl.15.30 på vardagar så skickar vi produkter på lager redan samma dag. Det är perfekt om du behöver din produkt snabbt! Vi har även billig frakt från 59 kr. och du betalar aldrig mer än 99 kr. oavsett vad det är du har beställt eller hur många produkter det är. Du kan läsa mer om frakt och garantier här på sidan. Vi hoppas att du blir glad för din nya lightbar och önskar dig varmt välkommen till oss på DanGuitar!