Laddar

Moving heads

Köp moving heads hos oss

Upptäck hela vårt sortiment av moving heads här. Produkter av absolut högsta kvalité från marknadens bästa märken. Vi satsar på kvalité och står själva för importen för att på så vis kunna hålla priserna låga. Hos oss på Danguitar kan du vara säker på att du får moving heads som håller länge. Flera olika varianter som passar till olika tillfällen. Med en moving head är perfekt om du vill få full kontroll över din belysning. De består av ett rörligt huvud som fritt kan skapa de mest fantastiska mönster och effekter. Rörliga huvuden är otroligt mångsidiga eftersom de kan fjärrstyras och ändra färger eller lägga till olika ljuseffekter. Många av dem kan styras via en DMX-kontroller, som låter dig "programmera" olika ljusscenarier och spela dem antingen automatiskt eller med hjälp av signaler. I vissa tillfällen till och med via datorbaserad programvara så att du kan programmera dina rörliga huvuden för olika avancerade beteende. Ja möjligheterna med dessa lampor är otroliga! Just av dessa anledningar kallas moving heads också intelligent belysning, för inte bara kan den programmeras, de mer avancerade rörliga huvuden kan också svara. Till exempel som en strålkastare på en artist på en scen som automatiskt följer artisten runt. Endast fantasin sätter gränser oavsett om du använder lamporna till hemmafest eller till stora scener.

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Brett användningsområde och smarta funktioner

Moving heads är något av det nyaste inom ljusshows och ljuseffekter. Lampans huvud kan rotera och skickar ut olika ljuseffekter och färger i hela rummet och skapar på så sätt olika effekter i olika delar av scenen eller i klubben. Lamporna kan kontrolleras från DMX-bord eller ställas in så att de följer musiken rytmer via inbyggd mikrofon. Huvudet kan både lutas och röra sig i olika riktningar men även skapa effekter via olika färger och blinkningar. Dess kompakta och lätta konstruktion gör de perfekta att ta med och kan enkelt monteras upp och ner. Några av våra moving heads levereras med tak-upphängningsbeslag som då kan monteras med det samma om man vill det. Med hjälp av de många LED-lampor har våra moving heads lång livslängd och låg energiförbrukning. Läs mer om vad som ingår i de olika moving heads och hitta en lampa som passar det du behöver. Tänk på att ett moving head kan kompletteras med en rökmaskin eller liknande för att skapa ett ännu mer kraftfullt uttryck.

Handla trygg och säkert hos Danguitar

Hos oss på Danguitar får du hjälp av experter inom allt som har med ljud, ljus och instrument att göra. Vi säljer produkter från världens mest kända brands som vi vet håller måttet. Vi står själva för importen av våra produkter och kan därmed hålla låga priser. Vi har ett brett sortiment av moving heads i olika prisklasser. Alltid 30-dagars returrätt och kvalitetsgaranti på alla våra produkter. Snabb och billig frakt från 59 kr och gör du din beställning före kl.15.30 på vardagar så skickar vi produkter på lager redan samma dag. Se lagerstatus under varje produkt.

Vi hoppas att du blir glad för dina nya moving heads. Välkommen till oss på DanGuitar.se!