Laddar

Laser

Laserlampor hos DanGuitar.se

Hos oss kan du köpa laserlampor av hög kvalité från kända märken. Vi står själva för importen vilket göra att vi kan hålla priserna låga samtidigt som vi erbjuder laserlampor av riktigt bra kvalité. Det finns massor med möjligheter med laserlampor. Tack vare deras breda användningsområde passar de perfekt i många olika sammanhang. Dessutom är de lätta att montera och komma igång med.
Läs mer om våra laserlampor här på sidan och beställ enkelt redan idag. Har du frågor eller funderingar om våra produkter är du alltid välkommen att höra av dig. Vi är redo att hjälpa dig hitta rätt ljus och effekter åt dig!

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Skapa din egen ljusshow med laser

Med en laserlampa kan du skapa flera 100 mönster och otroligt många olika mönster av ljus. Med hjälp av så kallad DMX kan ljuset från lampan följa musiken och dess rytm med hjälp av mikrofonen och på så sätt skapa ett kraftfullt och professionellt uttryck. Ett snyggt och mycket effektivt uttryck till fester, stora som små. Skapa din egen ljusshow genom möjligheten att designa olika animationer, texter eller den så kallade “tunneleffekten”. En laserlampa kan också användas tillsammans med rökmaskiner för att skapa ett ännu kraftfullare uttryck. De färgade lamporna skär igenom röken och
skapar på så sätt spektakulära mönster och effekter i mörkret. De laser som du kan köpa här är mer än bara en laser. Med det menas att de inte bara är statiska utan rör sig genom antingen skanning eller diffraktion. På så sätt skapas ett ännu mer naturligt uttryck och du får bästa användningen av din laserlampa. Läs mer om produkterna och upptäck hela vårt sortiment av ljuseffekter här på sidan.

Din expert inom ljus, ljud och instrument

Vi är expert inom allt som har med ljud, ljus och instrumenter att göra. Vi har bred kunskap och gedigen erfarenhet både online och i våra butiker. Vi säljer produkter från världens mest kända brands och vi kan hålla låga priser då vi själva står för importen av våra produkter. Vi har ett brett sortiment av laserlampor i olika prisklasser. Läs mer om varje produkt i produktbeskrivningen och hitta en laser som passar dina behov och det du ska använda den till. När du köper laserlampor eller annan utrustning hos oss kan du känna dig trygg och därför erbjuder vi alltid 30-dagars returrätt och kvalitetsgaranti på alla våra produkter. Vi erbjuder snabb och billig frakt från 59 kr och aldrig mer än 99 kr. Gör du din beställning före kl.15.30 på vardagar så skickar vi produkter på lager redan samma dag. Det är perfekt om du behöver din produkt snabbt! oavsett vad det är du har beställt eller hur många produkter det är. Du kan läsa mer om frakt och garantier här på sidan.

Vi hoppas att du blir glad för dina nya laserlampor och önskar dig varmt välkommen till oss på DanGuitar.se!