Laddar

Rökmaskin

Här finns hela vårt utbud av rökmaskiner. Vi har många olika modeller i en massa varianter som passar till olika tillfällen. De varierar i storlek och hur mycket vätska de kan hålla som därmed avgör hur mycket rök man kan få ut ur maskinen. Fläkten i rökmaskinen avgör sen hur långt man kan få röken och hur mycket spridning det blir. Är du osäker på vilken modell som passar dig och dina behov så tveka inte höra av er till oss så hjälper vi dig till att göra ett bra köp. Det är viktigt att det blir rätt så hör gärna av dig med frågor. Våra kvalitetsprodukter garanterar att du får en rökmaskin som håller i lång tid.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Många användningsområden

Vill man hålla fest skapar en rökmaskin den där häftiga effekter över ett dansgolv. Den fyller snabbt många kvadratmeter med rök så att det blir ett tjockt lager över hela lokalen. Var noga att läsa produktbeskrivningen om hur mycket rök kapacitet rökmaskinen har så att du är säker på att den produkt du köper täcker dina behov. De är snabba att värma upp och det är lätt att komma igång.

 

Styr din rökmaskin via fjärrkontroll

Det finns även möjlighet att styra rökmaskinen med fjärrkontroll för att enkelt kunna justera och få ut så mycket rök som du vill ha. Det är också enkelt att fylla på med vatten när det så skulle behövas. Produkten kan stå på golvet eller på ett bord men det finns väldigt praktiskt även möjligheten att fästa rökmaskinen på väggen. Vissa modeller har detta inbyggt.

 

Ett brett utbud

Vi har produkter i många olika prisklasser. Man kan generellt säga att ju mer du betalar för din rökmaskin hos oss ju mer effekt får du. Som en konsekvens kan du då fylla större ytor med rök och man får mer kapacitet om man är i ett större utrymme. De lite dyrare produkterna har även multifunktionell fjärrkontroll som används med kabel eller trådlöst. Information om detta hittar du återigen inne på produktsidan. De är gjorda i robust konstruktion och tål användning under lång tid. Det finns möjlighet att ställa timer på vissa av våra produkter som gör att man kan styra mängden rök man vill ha under en viss tid. Det kan såklart även kontrolleras manuellt via DMX. Viss rök från våra lite större rökmaskiner producerar rök som har förmågan att framhäva det ljus man har från lampor till exempel i lokalen. Det kan ge en häftig effekt.

 

Kvalitetsprodukter till bra priser

Du har möjlighet till 30-dagars returrätt så att du kan känna dig säker att du gör rätt köp hos oss. Beställ enkelt direkt från sidan och följ oss gärna på sociala medier för erbjudanden och andra saker som kan vara intressant för dig som kund hos oss. Vi skickar din rökmaskin redan samma dag om du beställer innan kl.15 på vardagar om varan finns på lager. Vi på Danguitar.se hoppas att du får mycket nytta av din rökmaskin och välkommen tillbaka och handla andra produkter från vårt breda sortiment.