Laddar

Ljusslingor

Här på denna sidan säljer vi ljusslingor som är och hög kvalité och som du kan använda länge utan att de går sönder. Vi har många olika modeller som kommer i en mängd olika varianter, färger och längder. Om du vill ha mer information om varje ljusslinga så kan man få en mer detaljerad beskrivning i produktbeskrivningen här på sidan. Finns det frågor och funderingar om produkter eller att handla hos oss så kontakta oss gärna. Vi hjälper mer än gärna till! Vi sköter alla våra importer själva vilket gör att vi kan hålla priserna nere och samtidigt sälja ljusslingor av högsta kvalité. Behöver du ljusslingor som är extra långa så se till att kolla på våra ljusslingor på rulle som du hittar lite längre ner på denna sida.

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Brett användningsområde för alla våra produkter

Våra ljusslingor har ett brett användningsområde och passar bra till många olika tillfällen. De fungerar till exempel utmärkt om man vill skriva något kreativt med häftiga ljusa färger som ger ett unikt uttryck. De flesta av våra ljusslingor är anpassade för både inomhus och utomhus bruk vilken man kan ha mycket nytta av. Eller varför inte använda ljusslingorna till en fest eller andra tillställningar. Med ljus kan man skapa många roliga och häftiga varianter och det kan enkelt förvandla ett helt rum. Så ta möjligheten och köp några ljusslingor från oss till din nästa hemmafest eller födelsedag.

Köp ljusstrips som kan förvandla ett rum

Med våra ljusstrips kan man skapa en facinerande atmosfärisk känsla i ett rum. De kommer i en varm multifärg som levereras klar att kopplas in. Med multifärg menas att den kan skifta färg efter dina önskemål. För att underlätta ännu mer kan den enkelt kontrolleras med fjärrkontroll. Denna ljusstrip passar perfekt uppe på skåp i vilket rum som helst eller som underljus och bakgrundsljus i kök. Ett måste för den som vill ta ett rum till nästa nivå! Var noga med att få rätt färg när du beställer så att det passar in till det som din produkt ska användas till och är du osäker hjälper vi dig gärna att hitta rätt. 

Kvalitetssäkra ditt köp när du handlar hos oss

När du som kund handlar hos oss så kan du känna dig trygg att du får de produkter du har beställt och att du gör ett bra köp. Vi säljer ljusslingor i hög kvalité och skulle du få en produkt du inte har användning för eller som inte passade så har vi alltid 30-dagars öppet köp varje gång du beställer något från vår sida. Vi vill att du ska bli nöjd! Vi skickar din beställning redan samma dag om du beställer innan kl. 15.30 på vardagar och du får din beställning redan inom 1-2 arbetsdagar om varan finns på lager. Du hittar lagerstatus på kategorisidan under varje produkt. Köp dina ljusslingor enkelt hos oss redan idag och vi hoppas att du får mycket nytta av dina nya produkter. Varmt välkommen och på återseende önsker vi på Danguitar.se