Laddar

Såpbubbelmaskin

En såpbubbelmaskin är bland de roligaste effekterna man kan använda på en fest. I vårt sortiment hittar du såpbubbelmaskiner som garanterat får festkänslan upp hos både stora och små. Du behöver inte göra mer än att fylla på med den mängd vätska som behövs, så får du fina spåbubblor spridda ut över hela festen.

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Ett roligt inslag

Du kan rädda hela festen med såpbubblor. På grund av egen import kan vi erbjuda såpbubbelmaskiner av bra kvalitet till väldigt billiga priser.

Enkelt är bäst

Det kan nästan låta för enkelt för att vara sant men det är verkligen en lättanvändbar maskin. Under produktbeskrivningen finns en liten introduktionsvideo som visar hur lätt det är att använda maskinen.

Nödvändigt tillbehör

Om du ska kunna använda såpbubbelmaskinen behöver du också investera i en vätskebehållare. Det kan vara bra att ha flera behållare så att man alltid är redo att fylla på med ny vätska då det behövs.
Köper du fler på en gång behöver du dessutom inte betala flera fraktavgiter.

Bubbelmaskinen - garanterat rolig

Bubbelmaskinen är lätt att använda och du behöver inte göra mycket mer än koppla i strömmen och kolla att det är fyllt upp med vätska så kan du köra i gång bubbelproduktionen. Våra bubbelmaskiner är av bra kvalitet som kommer att ge underhållning i många år och på många fester.

Snabb leverans

Bubbelmaskinen är väldigt förmånlig och vi levererar snabbt. Du kan antingen köpa ett bubbelkoncentrat som ska blandas ut med fem liter vätska, eller köpa en liter färdigblandad vätska. Allt levereras snabbt och säkert hem till dig.

Praktisk och funktionell bubbelmaskin

Känns det som lite för mycket jobb att stå och blåsa bubblor under en hel fest, är det en bra investering att satsa på en bubbelmaskin som gör jobbet åt dig. Dessutom minskar du på konsumtionen av en massa små såpbubbelflaskor och kostnaderna för dessa.

Alltid hög kvalitet men billigt pris

Eftersom vi importerar våra varor själva kan vi erbjuda produkter av hög kvalitet men till billiga priser. Det är viktigt för oss att kunna leverera bra kvalitet, det vill vi inte kompromissa med.
Är du osäker på vilken produkt du ska välja eller hur ett köp ska genomföras är du så klart välkommen att kontakta vår kundservice för råd eller för att guida dig igenom ett köp.