Laddar

Par-lampor

PAR-lampor i många olika storlekar och modeller

Vi har ett brett sortiment av så kallade PAR-lampor. Dessa lampor finns i många olika storlekar och varianter allt beroende på vad den ska användas till. De fås i många olika färger och vissa modeller här på sidan kan även kontrolleras via DMX-bord eller inbyggd mikrofon. Du får ett effektivt ljus som kan lysa upp stora ytor effektivt.
Lamporna har en snygg design så att de dessutom är snygga att visa fram. Några modeller kommer med fjärrkontroll vilket gör det extra lätt att styra din PAR-lampa. Vill du ha möjlighet att hänga upp din ljusutrustning finns det beslag för upphängning som kommer med dessa modeller. Är du osäker på vad som ingår i just de lamporna som du vill beställa så hör av dig till oss på telefon eller mail alternativ kan du enkelt läsa med i beskrivningen på varje produkt.

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Kända varumärken till låga priser

PAR-lampor kan ge statiska färger men även färgblandning om man vill kunna ändra ljuset. Du hittar hela utbudet här på sidan. Vi säljer produkter av högsta kvalité från kända varumärken. Vi står själva för importen så vi kan hålla priserna nere samtidigt som du får PAR-lampor av bästa kvalité. Behöver du veta mer om en specifik produkt så finns en beskrivning på varje enskild produktsida annars är du alltid välkommen att kontakta oss så hjälper vi till med det samma.

Perfekt till scen, uthyrning eller event

Oavsett vad du ska använda din PAR-lampa till så klarar den med stor sannolik det. Det är nämligen en av de stora fördelarna med denna typ av lampa. Den har ett brett användningsområde som passar perfekt för hemmaanvändning men även för den professionella användaren. Ja du kan vara säker på att du hittar något som passar dig! ÄR det inte just PAR-lampor som du är ute efter så har vi även ett brett sortiment av annan ljusutrustning här på sidan. Under “Ljus & Effekter” hittar du hela utbudet av ljusutrustning och lampor. Passa på och köp redan idag!

Köp din ljusutrustning hos oss redan idag

Vill du också vara säker på att du får riktigt bra utrustning? Att den ljusutrustning du köper håller länge och ger önskad effekt? Då har du hittat rätt! Vi på DanGuitar.se är experter inom allt som har med ljud, ljus och instrumenter att göra. Vi har långvarig erfarenhet och vet vilka produkter och märken som är bra.
Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder nämligen alltid 30-dagars returrätt och kvalitetsgaranti på alla produkter som du kan köpa här hos oss. Vi vill att du ska bli nöjd! Vi har dessutom billig och snabb leverans så att du får dina varor snabbt. Gör du din beställning före kl.15.30 på vardagar så skickar vi produkter på lager redan samma dag. Det kan inte bli bättre. Frakt från 59 kr. och du betalar aldrig mer än 99 kr. oavsett vad det är du har beställt eller hur många produkter det är. Du kan läsa mer om frakt och garantier här på sidan.