Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Drum Limousine Explorer 20 NA trumset natur

Drum Limousine
  • Dansk designat kvalitets trumset
  • Perfekt för nybörjar-trummisen
  • 20" bas trumma, 10+12+14" pikor och en 14" virvel trumma
Färge
Drum Limousine Explorer 20 NA trumset natur
12,399.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:DL-EXP-20-NA

Beskrivning

  • Dansk designat kvalitets trumset
  • Perfekt för nybörjar-trummisen
  • 20" bas trumma, 10+12+14" pikor och en 14" virvel trumma
  • Tillverkad av 100% björk
  • Inkluderar stativ, trumstol och stortrumpedal
  • Cymbaler ingår ej

Dansk design och know-how precisions gjorda pannor och högkvalitativ hårdvara och metalldelar gör Drum Limousine's Explorer 20 till ett utmärkt val för ett prisvärt kvalitets trumset för start-up trummisen. Du får björkpannor, flytande pukhållare, vilket maximerar trummornas frekvenssvar. Pukhållare med Ultra-Ball fjädring, som gör det lättare att ställa in dina tammer, högkvalitativa stativ, trumstolen och en stortrumpedal från Infinity Solutions. Du lägger bara till några cymbaler och sedan är du redo att spela trummor.

Drum Limousine Explorer 20 är ett 5-pannors trumset bestående av en 10" x8 " Tam, 12" x 8" Tam, 14" x 14" Golvtam, 20" x 14" Bas Trumma och en 14" x 51/2" Virvel trumma. Alla pannorna är tillverkade av björk i 6 lager, som limmas ihop och pressas under mycket högt hydraultryck. På så sätt blir pannorna starkare, och fungerar och låter som de var gjorda av ett enda lager. Björk träd är en mycket använd och populär träsort för trumset på grund av björkträdens mycket tydliga och slagkraftiga ljud och dess kraftfulla attack. Explorer 22's 10" och 12" pukor är monterade med flytande tam suspension, för att maximera frekvens respons av trummorna, i och med att dom hänger i reifen och inte på pannan själv, och den roterande Ultra-Ball tamhållaren gör det enkelt och okomplicerat att uppnå en perfekt placering av de 2 pukorna.

Explorer 20 innehåller ett hårdvarupaket som innehåller stor trumpedal, hihatstativ, virvel trumstativ, cymbalstativ (Boom) och trumstol. Kort sagt, allt du behöver. Bastrumma pedalen är kraftig med dubbla kedjor, hihat stativet är också med en dubbel kedja och med justering, så du kan ställa in hur stramt stativet ska gå. Virvel trum stativet har ett ultrabollssystem som gör att trumman kan lutas precis som man vill, medan cymbal stativet är med bomarm, och dessutom utrustade med ultraboll funktion.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)