Laddar

Casio elklaverer

Casio hade under 80-talet stor succé med deras Casiotone keyboards, vilket leder till att Casio i 1991 presenterar oss för deras första elpiano. Casio AP-7 är det första elpianot i Celviano-serien som efterföljs av Previa-serien, som Casio lanserar i 2003 och Celviano Hybrid i 2015. Celviano Hybrid är utvecklat i samarbete med C. Bechstein, och är ett resultat av Casios vision om att bygga ett revolutionerande piano, som förbinder den bästa digitala teknologin med det perfekta ljudet från traditionella akustiske konsertflyglar.

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

7 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Casios viktigaste produktgrupp

Elpianot är idag Casios viktigaste produktgrupp. Medan de kompakta digitala pianona från Casio CDP-serien är fantastiska till den nystartade pianisten, på grund av deras kompakta storlek och enkla gränssnitt. Previa elpianon passar bättre till den mer krävande pianisten medan Casio Celviano ger den ambitiösa pianisten ett instrument han/hon kan spela och uttrycka sig på. Casio Celviano Hybrid är det ideella instrumentet till den krävande pianisten och professionella musiker. Celviano Hybrid utmärker sig inte bara med deras fina design och fantastiska spelbarhet, de bjuder på otaliga tonalfärger tack vare deras multidimensionella ljudmotor.

Casio hör idag til de ledande fabrikanterna av elpianon och hos DanGuitar gör vi en ära i att kunna presentera ett brett sortiment av Casios elpianon. Alltsammans till helt riktiga priser.