Laddar

Pedaltuner

En tuner behöver man alltid, speciellt om man spelar tillsammans med andra och vill vara säker på att hela bandet är samstämmigt.

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Letar du efter en tuner som är snabb och enkel att använda? Då är pedalgitarrstämmare bra. De är bra för livekonserter och repetitions lokalen. Lägg bara till pedaltunern i din befintliga pedalkedja och du är redo. Pedal tuners har jackingång och jackoutgång precis som dina pedaler, deras främsta fördel är att du kan stämma direkt när behovet uppstår utan att behöva krångla med kablar. En annan bra funktion är pedaltunerns ljusa skärm, som är utformad för att göra det enkelt att stämma på en mörk scen.

Köp din pedaltuner hos oss idag

Vill du också vara säker på att du får riktigt bra utrustning? Att tillbehören du köper håller länge och ger önskad effekt. Då har du hittat rätt! Vi på DanGuitar är experter på allt som har med ljud, ljus och instrument att göra. Vi har lång erfarenhet och vet vilka produkter och märken som är bra.
Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder alltid 30 dagars returrätt och kvalitetsgaranti på alla produkter som du kan köpa här hos oss. Vi vill att du ska vara glad! Vi har också billig och snabb leverans, så du får dina varor snabbt.