Laddar

Batterier och strömförsörjningar

Det klassiska problemet är ju att när man som mest behöver det upptäcker att batterierna är helt slut eller har laddat ur. Detta problem är dock ett minne blott om du köper våra kvalitetsbatterier eller en batterladdare och laddningsbara batterier.

Alla dessa bokstäver

Vi ger här en kort vägledning till vad de olika bokstäverna står för på de olika batterityperna (AA, AAA, B, C, osv) så du inte riskerar köpa fel slags.

Våra olika batterier levereras i förpackningar som ofta innehåller fler än ett batteri. Eftersom vi har väldigt billiga varor pga. egen import kan det löna sig för dig att köpa fler paket på en gång så sparar du extra fraktavgifter och betalar bara för en leverans.

Vill du inte ha en massa batterier kan det vara en fördel att ha en batteriladdare och laddningsbara batterier. Vi har laddningsbara batterier från Sanyo som kan användas i många timmar. Kolla in vår video om olika batterier.

Batteriladdare

Använder du laddningsbara batterier behöver du så klart även en batteriladdare. Då du köper laddningsbara batterier från Sanyo får du samtidigt 4 st. AAA batterier med på köpet. De laddas snabbt upp för att kunna användas i många fler timmar.

Historia

Batteriernas historia är oviss men man har hittat rester av förhistoriska batterier. Batterier har varit en nödvändighet för olika slags mekanik som inte har använt strömförsörjning. Vi samarbetar främst med Panasonic och Sanyo eftersom vi anser att de tillverkar batterier med längsta hållbarhet och användningstid.

Tänk grönt

De laddningsbara batterierna från Sanyo är tillverkade med senaste teknologin som gör att de håller i många timmar. Därmed skonar du både din ekonomi och naturen. En annan egenskap som har varit viktig då vi skulle hitta rätt tillverkare, har varit mångsidighet. De laddningsbara batterierna som du kan köpa hos oss är tillverkade för att användas i vanliga batteriladdare. Vi kan dock också rekommendera en snabbladdare från Sanyo som laddar upp batterierna snabbt.

Vägledande rådgivning

Har du frågor eller har du behöv för hjälp är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice som mer än gärna vill svara på dina frågor. Eftersom vi själva importerar våra varor kan vi erbjuda dem till väldigt förmånliga priser utan att pruta på kvaliteten. 
Då du har genomfört ett köp på vår webshop levererar vi redan efter ett par arbetsdagar.