Laddar

Clip-on tuner

Stämapparat som kan klämmas fast på instrumentet och är nära till hands då tex. gitarren börjar tappa stämningen. Se alla våra ollika möjligheter här på sidan.

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

4 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Kläm-, clip-on eller headstock-tuners kläms fast på huvudet på ditt instrument och mäter strängens tonhöjd med en kontaktmikrofon som detekterar vibrationerna i träet. Kläm-tuners kan vanligtvis roteras ganska lätt, vilket ger dig tillgång till positionering av tuner displayet så att du kan läsa av tunern medan du spelar. En annan fördel med kläm tunern är att den är praktisk och liten.
Det låter dig få en exakt stämning av ditt instrument även om du är i en bullrig miljö. perfekt val om du främst spelar akustisk gitarr.

Köp din klämtuner hos oss idag

Vill du också vara säker på att du får riktigt bra utrustning? Att tillbehören du köper håller länge och ger önskad effekt. Då har du hittat rätt! DanGuitar är experter på allt som har med ljud, ljus och instrument att göra. Vi har lång erfarenhet och vet vilka produkter och märken som är bra. Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss. Vi erbjuder alltid 30 dagars returrätt och kvalitetsgaranti på alla produkter som du kan köpa här hos oss. Vi vill att du ska vara glad! Vi har också billig och snabb leverans, så du får dina varor snabbt.