Laddar

AA-batterier

Batterier behövs alltid! Och det är alltid bra att ha extra batterier "på lager" där hemma. Se vårt urval här på sidan.

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

1 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Dina elektroniska enheter kräver ström. Detsamma gäller för en mängd olika musikinstrument och en hel del utrustning som tonljus, tuners och effektpedaler.
Även om det stora utbudet av olika typer av batterier kan verka överväldigande, att hitta rätt typ är lätt om du vet lite om enheten du behöver försörja med ström, och med lite kunskap om de olika typerna av batterier och laddare.

AA engångsbatterier

AA-engångsbatterier har lång hållbarhet, men du måste kassera dem på rätt sätt när du använder dem. Alkaliska AA-batterier är bland de mest populära engångsbatterierna. Medan AA-litiumbatterier har längre hållbarhet och håller ström längre när de används. De är lättare i vikt och är mer motståndskraftiga mot extrema temperaturer.

Val av uppladdningsbara AA-batterier

Uppladdningsbara AA-batterier sparar pengar över tid och är mer miljövänliga eftersom du kan använda dem flera gånger. Nickel-metallhydrid (NiMH) håller sina laddningar bättre när de inte används under långa perioder, men litiumjonbatterier driver enheter längre. Uppladdningsbara litiumjonbatterier är det vanligaste valet för musikinstrument och utrustning.