Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Yamaha PSR-SX700 keyboard

  • Över 986 ljud och 400 rytmer
  • 16-spårs recorder och mikrofon/instrument-ingång
  • 1 GB inbyggt minne
Läs hela beskrivningen
13,799.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:YM-PSR-SX700

Beskrivning

  • Över 986 ljud och 400 rytmer
  • 16-spårs recorder och mikrofon/instrument-ingång
  • 1 GB inbyggt minne
  • Vocal Harmony 2 körmaskin
  • Stor färg-TFT-display till visning av noter och text
  • 2 x 15 watt högtalarsystem med 13 cm woofer och 5 cm diskant i varje sida

PSR-SX700 är en högkvalitets 61-tangenters arrangemang-keyboard som hämtar många av sina egenskaper från Yamaha Genos - flaggskeppet inom arrangemang-keyboards. Yamaha PSR-SX700 bjuder dessutom på AWM Stereo Sampling, 986 ljud + 41 trumset + 480 XG ljud, 400 Styles, onboard effektmaskin, 16-spårs recorder, USB recorder, beröringskänslig 7" färgskärm och joystick-kontroller.

Yamaha PSR-SX700 vänder sig till sångskrivare som behöver högkvalitets verktyg till att realisera musikaliska idéer, och till musiker som behöver ett levande och musikaliskt instrument som kan inspirera och skapa en sympatiske atmosfär, både där hemma och till fest.

Yamaha PSR-SX700 Keyboard - realisera dina musikaliska idéer

Med Yamaha PSR-SX700 blir det enklare att realisera musikaliska idéer, och du kan gå från idé till färdigt arrangemang på mycket kort tid. Börja med en melodi, en rytm eller en ackordsekvens, och inläs en av PSR-SX700’s fantastiska instrumentljud. Tillför en av SX700’s spännande och musikaliska ackompanjemang-stilarter, och så är du redan igång. Använd den inbyggeda joystick-kontrollern till att göra din komposition mera levande genom att leka med tonhöjd och modulation, och finputsa din sång med effekter från SX700’s omfattande effektmaskin.

Arrangemang-keyboard

Varje fantastisk sång börjar som en idé - en simpel melodi eller rytm som du med SX-700 kan kasta in i ett arrangemang och använda till att skapa en färdig sång. En arrangemang-keyboard är det mest effektiva verktyg man kan använda till att realisera musikaliska idéer. PSR-SX700's Ackompanjemang Styles tillför ögonblickligt ett backing-band till dina sånger medan du har full kontroll över ackordändringarna och arrangemanget. Du kan snabbt testa hundratals stilarter, strax byta instrument och spela in dine arrangemang på PSR-SX700s 16-spårs recorder/ -spelare eller spela in dina uppträdanden på en USB-sticka.

Ett otal ljud och styles

PSR-SX700 är fylld med ljud och styles som Yamaha har hämtat från Genos. PSR-SX700 är fylld med en arsenal av fina ljud (986 ljud, 41 trumset och 480 XG-ljud), som passar till varje genre. Behöver du flera ljud eller styles, så ger 1 GB inbyggt minne massor av plats till utvidgningar. Du kan t.o.m. kombinera och skapa dina egna utvidgningar med Yamahas Expansion Manager software! Olika Voice & Style Expansion Packs ger dig möjlighet att utrusta din PSR-SX700 med massor av nytt innehåll från hela världen. När de har laddats in i keyboarden har du tillgång till nya autentiska ljud, rytmer och backing inom ett brett utbud av musikgenrer. Använd Yamaha Expansion Manager till att skapa ditt eget individuella dataset med innehåll från olika Packs och utnyttja det interna 1 GB minnet. Du kan till och med göra dina egna ljud, baserat på dina egna samples.

PSR-SX700 har också en gitarr/mikrofoningång, USB ljudinspelning och sample-spelning via flexibla Multi-Pads. Den inbyggda MP3-textspelaren ger dig möjlighet att visa texter från MP3-sångfiler på keyboardens skarpa, ljusa färgskärm - perfekt till karaoke!

PSR-SX900 levererar också en rad kraftfulla produktionsverktyg. Vocal Cancel ger dig möjlighet att ta bort vokalen från en ljudfil så du kan göra karaokesånger till övning och uppträdanden. Du kan t.o.m. ändra sångens tonhöjd och tempo. PSR-SX700s audio Styles inkluderar audio rytmspår som spelas av levande musiker, så PSR-SX700 emulerar inte - det är äkta levande musik.

Youtube thumbnail
Spela
Youtube thumbnail
Spela
Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)