Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Studiologic Numa Stage stage piano

  • Högkvalitets-klaviatur med hammer action
  • 12 inbyggda ljud
  • MIDI-controller-funktioner
Läs hela beskrivningen
Tilläggsköp till detta produkt
9,899.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:STL-92973020

Beskrivning

  • Högkvalitets-klaviatur med hammer action
  • 12 inbyggda ljud
  • MIDI-controller-funktioner

StudioLogic är känt för sina högkvalitets-keyboards och deras eftertraktade Fatar-klaviaturer. Nu utvidgar StudioLogic urvalet med Numa Stage, ett fantastisk 88-tangenters stagepiano och MIDI-controller med Fatars TP/100LR hammer action-klaviatur, som levererar en precis och autentisk spelkänsla - helt ohört i denna prisklass. Dessutom får du en MIDI-controller med ett intuitiv gränssnitt, som är lätt och snabb att arbeta med och 3 X/Y-stick-controllers, som ger dig bra kontroll över din DAW och dina plug-ins.

Flygelljud med både ram- och sympati-resonans

Numa Stage är utrustat med 12 ljud, som utöver 2 pianoljud og 3 elpianoljud också omfattar klavinet-, orgel-, pad- och basljud. Pianoljuden är baserade på omfattande flygel-samplingar, där StudioLogic med hjälp av professionell utrustning, pianotekniker och professionella pianister noggrant har kartlagt alla flygelns 88 tangenter och har spelat in dessa vid 9 olika dynamiska nivåer (från pianissimo till fortissimo) för att använda dessa i Numa Stage.

För att skapa en extra realistisk flygelklang i Numa Stage har StudioLogic utrustat stagepianot med fysisk modelling, som både tillför resonansen från flygelns ram och strängarnas sympati-resonans till pianots klang.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)