Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Santana Superb D74 BK western-gitarr black see through

  • Akustisk westerngitarr med inbyggd mikrofon
  • Stort ljud med skalloperade hinkar från Santana
  • Gitarr för ett litet pris och med ett stort ljud
Läs hela beskrivningen
Färge
Santana Superb D74 BK western-gitarr black see through
Santana Superb D74 SB western-gitarr sunburst
4,799.00 SEK
Slut i lager - Kontakta kundservice för leveranstid.
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:SAN-SU-D74-BK

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din gitarr kommer den att vara klargjord.

Beskrivning

  • Akustisk westerngitarr med inbyggd mikrofon
  • Stort ljud med skalloperade hinkar från Santana
  • Gitarr för ett litet pris och med ett stort ljud
  • Inbyggd stämmapparat
  • Solid sitkagranlock
  • Rund skuldrad kroppsform
  • Fin satinfinish

Klassiskt akustiskt ljud

Väljer du Santana D74 får du en 6-strängad westerngitarr med ett omedelbart och igenkännbart ljud som är byggd i en design baserad på den klassiska kombinationen av solid sitkagran och mahogny. Det massiva locket är väsentligt för en bra westerngitarr och gör det möjligt att skapa en westerngitarr som fortsätter att utvecklas – ljudet kommer att bli fylligare, mer definierat och mer karaktäristiskt med åren. Ja. Ju mer du spelar det, desto bättre låter det faktiskt. Så utforska ett instrument som inte bara kommer att stanna hos dig i många år, utan ett som hjälper dig att njuta av att spela musik själv.

Santana D74 har den klassiska och välkända tonen som gör den stålsträngade westerngitarren så eftertraktad och populär. Gitarrister och singer/songwriters uppskattar westerngitarren för dess läckra dynamik, såväl som dess autentiska värme och distinkta punch. Santana D74 klarar nästan vad som helst så att den kan följa med dig in i musikens värld, oavsett om du vill spela viser, blues, rock eller pop.

Högljutt, pågående och traditionellt

Letar du efter en gitarr med mer ''oomph''? Då ger Santana D74 dig just detta. Den har en traditionell dreadnought kropp, vilket är en gammal westerngitarrdesign som har bevisat sitt värde i årtionden. Och D74 är byggd för att vara extremt lyhörd, så du får ett instrument som du kan uttrycka dig på. Det solida sitka-locket ger en skön mjuk ton med ett mjukt svar och gör samtidigt gitarren snygg och lätt – en idealisk kombination för en nybörjare som letar efter sitt första instrument. Valet av mahogny på botten och sidorna ger gitarren ett fint och varmt utseende, och mahogny tillför även ett karaktäristiskt övertonsrikt ljud i mellanregistret som kompletterar det solida sitka-locket väldigt bra. D74 innehåller också en greppbräda och stol i rosenträ, sadel och bro av äkta ben samt bra gjutna stämmskruvar.

För scenen och hemmastudion

Med Santanas senaste mikrofonsystem är D74 Superb förberedd för att du ska kunna presentera din musik för en publik eller öva på din musik med andra. Anslut helt enkelt D74 Superb till ett PA eller akustisk förstärkare. Och det inbyggda mikrofonsystemet ger dig även tillgång att komplettera ditt gitarrköp med ett ljudkort så att du kan spela in din musik på datorn. Santanas mikrofonsystem fångar exakt och autentiskt all akustisk magi som gitarren producerar och levererar en naturlig akustisk ton. Du kompromissar inte med gitarrens rika, dynamiska ton och klassiska akustiska ton. Och du kan enkelt forma din ton efter dina egna personliga preferenser med den inbyggda tonkontrollen och MIC-kontrollen, som ger dig tillgång till att balansera ljudet mellan D74:s piezomikrofon och den akustiska mikrofonen som sitter inuti ljudlådan.

Det finns offentliga folkbilar och folkbåtar. Och med Santana D74 har Santana haft en ambition att göra en riktig folkgitarr –
En gitarr som du kan njuta av i åratal och som ger alla tillgång till att ha kul med musik. Med Santana D74 har Santana utnyttjat sin expertis inom utvecklingen av western gitarrer för att skapa en gitarr som verkligen träffar rätt.

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din gitarr kommer den att vara klargjord.

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)