Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Norfolk STARTER BR western-gitarr paket. brun

 • Paket med allt du behöver för att komma igång.
 • Western gitarr för nybörjaren
 • 6-strängad gitarr med stålsträngar
Läs hela beskrivningen
1,496.70 SEK 1,663.00 SEK
Slut i lager - Kontakta kundservice för leveranstid.
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:NF-STARTER-BR_pack

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din gitarr kommer den att vara klargjord.

Paketet innehåller

Norfolk STARTER BR westerngitarr brown
Norfolk STARTER BR westerngitarr brown
Tuff stands GS-20 golvstativ för gitarr, ihopfällbart
Tuff stands GS-20 golvstativ för gitarr, ihopfällbart
Lær at spille guitar med Ole Kibsgaard DVD
Lær at spille guitar med Ole Kibsgaard DVD
Alice A040 SS1 bas-/guitar-rem svart
Alice A040 SS1 bas-/guitar-rem svart
Shelter GBAG00-C väska för spansk gitarr
Shelter GBAG00-C väska för spansk gitarr
Musedo T-26 clip-on stämapparat
Musedo T-26 clip-on stämapparat
Alice AP-12G mix projecting plektrum (12 stk)
Alice AP-12G mix projecting plektrum (12 stk)

Beskrivning

 • Paket med allt du behöver för att komma igång.
 • Western gitarr för nybörjaren
 • 6-strängad gitarr med stålsträngar
 • Stäms upp innan vi skickar den till dig
 • Lätt hanterbar "Small Body" kroppsstorlek
 • Finns i många spännande färger
 • Tillbehör: tuner, dansk utbildnings-DVD, stativ, väska, plektrum och rem.

Med Norfolk STARTER western guitar-paketet får du ett utmärkt samlat paket för att börja din resa in i gitarrvärlden. Du får en lätt och välljudande stålsträngad western gitarr samt en stämapparat, plektrum, rem och golvstativ samt en transport sväska för transport och förvaring. Dessutom får du en utmärkt undervisnings-DVD där Ole Kibsgaard hjälper dig att komma igång med din resa in i gitarrvärlden.

Norfolk STARTER är en nybörjar gitarr byggd som en liten small body modell och utrustad med cutaway, vilket ger gitarristen lättare tillgång till de höga tonerna. Norfolk Starter är gjord med lock, botten och sidor i lindträ på vilken en mahognyhals är monterad. Greppbrädan är tillverkat av fanerträ, och på huvudet finns monterade öppna mekaniker.

Gitarren har en menswatch (stränglängd) på 628 mm, och greppbrädan har en bredd på 43 mm vid första bandet och 52 mm vid 12 band.

Det finns flera olika åsikter om vilken typ av gitarr nybörjaren ska välja, och eftersom när jag själv var en liten purk, skulle man börja på en spansk gitarr. Detta skulle vara både på grund av de mjuka nylon strängarna och något mindre kropp, jämfört med en full-size western gitarr. Men också för att den spanska gitarren i allmänhet var lite billigare än en western gitarr.

Med Norfolk Starter, blir ovanstående fördelarna med en spansk gitarr betydligt suddiga. Både vad gäller pris, men också "liten kropp" formatet som gör Norfolk Starter lämplig för vuxna och barn från ca 7 år och uppåt. Den mindre kroppen ger också en kortare mensur, vilket innebär att strängarna inte är så svåra att spela på för nybörjaren.

Denna Western gitarren är otroligt mångsidig i sitt ljud och uttryck, och den används i en mängd olika musikgenrer - från pop och rock till country och jazz. Det är också typiskt att western gitarren är den som följer de nuvarande singer / songwriters som Ed Sheeran, Tim Christensen och Billie Eilish .... bara för att nämna några.
Kort sagt, de flesta människor kommer att känna igen denna Western gitarrs ljud från mycket av den musik som vi lyssnar på i dessa tider.

Norfolk Starter kan användas för både vanligt ackordspel, sologitarr och fingerspel.

Alla Norfolk Starter gitarrer kontrolleras, justeras och trimmas innan vi skickar den till dig så den är klar för dig vid leverans.

Musedo T-26 stämapparat med klämma

Musedo T-26 är en liten och praktisk stämapparat som kan användas till att stämma alla slags instrument med. Oavsett om du ska stämma en gitarr, bas, ukulele eller banjo så kan du klämma fast stämapparaten på instrumentet och stämma lätt och snabbt.

Skärmen på Musedo T-26 byter färg från orange till grönt då tonen har stämts rätt. Skärmen kan dessutom vridas fram och tillbaka samt hela vägen runt så att du alltid kan se skärmen.

Stämapparaten stämmer exakt i tonområdet mellan A0 (27,5 Hz) och C8 (4186 Hz). Med en låg feltolerans på +/- 1 cent och en responstid på mindre än 20 millisekunder får du en tuner som lätt och säkert ser till att ditt instrument stämmer rent.

Batteri ingår.

Tuff stands GS-20 gitarrgolvstativ

 • Golvstativ till alla slags akustiska och elektriska gitarrer och basgitarrer
 • Stativet kan fällas ihop och tar väldigt lite plats
 • Tillverkad av robust metall
 • Bärbart golvstativ till gitarr/ bas
 • Passar till både elektriska och akustiska gitarrer/ basgitarrer

Tuff Bag CT10 väska

Med den här väskan kan du ta din gitarr med på färden, eller ut på spelställen. Med ett bekvämt tjockt handtag och axelband med pollstring kan du bekvämt transportera runt med din gitarr, skyddad av 10 mm tjockt innerfoder.

På framsidan av påsen finns 2 fickor - där du kan ha olika utrustning såsom stativ, böcker, tuners eller strängar kan säkert kan läggas ner där, eftersom alla öppningar har kraftfulla dragkedjor - detta gör väskan mycket bekväm. Vattenavvisande material skyddar ytterligare både din gitarr från fukt, och även alla papper eller böcker som du lägger i fickorna. Du kan därför säkert transportera runt på din gitarr, oavsett väder.

Väskan är med andra ord allt du behöver om du vill göra ditt setup mer mobilt.

Youtube thumbnail
Spela

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din gitarr kommer den att vara klargjord.

Skriv din recension här

Recensioner (3)

Musedo T-26 clip-on stämapparat
Smidig

Smidig och lätt att använda. Bara att klämma på och köra!

Musedo T-26 clip-on stämapparat
Liten och gör vad den

Liten och gör vad den ska

Skriv din fråga här

Frågor (1)

2019-09-22 11:19:56
Natalie

Hej, är storleken på den här gitarren 3/4? Och vilken väska skulle passa att köpa till?

2019-09-27 10:04:07
DanGuitar.se

Det är närmare att vara 9/11 delar, särskild storlek. Record GB-50C och GB-50W passar.