Laddar

Trumpads

Med en trumpad - eller trumplatta/ övningsplatta - kan du öva trumteknik utan att störa andra. Övningsplattans yta har samma känsla och "bounce" som ett riktigt trumskinn men ett diskret ljud. Trumpads fås både med och utan digitalt ljud-output. De är små till storleken så du kan ta den med dig och öva på den var som helst.

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

8 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Köp trum-pads på DanGuitar idag!

På DanGuitar kan du köpa trumpaddar och repetitions pads för dina trummor. Dessa trumpads ger samma spelkänsla som att spela på riktigt trumskinn. Det är genialt att använda trumpads så att du kan öva på din teknik utan att väcka hela familjen eller grannen. Trumpaddens yta ger samma studs och känsla som på riktiga trummor, men ger långt ifrån samma höga ljud.
Dessa trumpads tar inte mycket plats, så de passar perfekt om du inte har plats för ett helt trumset hemma, och du kan enkelt ta dem med dig vart du än går. Flera av våra trumpads har också möjlighet att monteras på ett stativ om du vill.

Trumpads för erfarna och för nybörjare

På DanGuitar kan du köpa trumpads för både den mer erfarna trummisen och för nybörjaren.
Vi har trumpaddar i flera olika storlekar och till olika priser, så du kommer med största sannolikhet hitta de perfekta trumpadden beroende på dina behov och preferenser. Vi har också trumpads som passar ditt lår, dessa har en perfekt passform för ditt lår och du kan spela så att det är stabilt och utan att skaka. Ta en närmare titt på våra produkter och läs produktbeskrivningen för de olika trumpaddarna, så att du kan hitta den perfekta för dig själv.


Tvivlar du på vilka trumpaddar som är bäst för dig? Vi hjälper dig gärna!

Om du är osäker på vilka trumpaddar du ska välja hjälper vi dig alltid att hitta rätt produkt.
På DanGuitar har vi valt ut de bästa trumpaddarna på marknaden till bästa möjliga pris, så att du får ut mest för pengarna. Sedan 2002 har vi arbetat med musikinstrument och tillbehör online. Vårt säljteam består av erfarna musiker som har kunskap om musikinstrument, ljudsystem och utrustning. Således garanterar vi bra service, där vi lovar att hjälpa dig om du har frågor om vilka trumpaddarr du ska välja. Vi har också en säker och bra returpolicy om du kommer hem och vill byta ut din trumpad mot en annan.