Laddar

Trummaskiner

En trummaskin kan användas både för inspelning och när du övar. Med en trummaskin har du möjlighet att välja några häftiga, förprogrammerade beats och rytmer, men självklart kan en trummaskin också programmeras mer djupgående med dina helt egna rytmspår.

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

2 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Trummaskinen är din vän när du spelar ensam eller om ditt band letar efter ett rytmspår som bara springer därifrån utan avvikelser. En trummaskin är en elektronisk enhet som skapar rytmisk musik med hjälp av slagverksljud, trumrytmer och mönster. Trummaskiner finns i många utföranden och prisklasser och valet av trummaskin beror på vad du ska använda din trummaskin till.

Vad kan en trummaskin göra?

En trummaskin kan hålla rytmen så att du aldrig svingar i tempo igen. Du kan använda den för att öva på att hålla rytmen eller att jamma när du spelar ensam eller övar. Trummaskiner kan såklart även användas för att spela in spår med de coola beats man får uppbyggt när man jobbar med trummaskinen. En trummaskin har inbyggda ljud och samplingar som du kan samla för din egen, personliga beat, och för det ändamålet har en trummaskin inbyggda några förprogrammerade rytmer och fills som du kan spela med och lägga in i din egen musik på trummaskinen. Det är otroligt, men de första trummaskinerna såg dagens ljus redan på 1930-talet

En beatbox för dig?

Du vet förmodligen inte, men en trummaskin kan också tillföra något spännande till ditt liv. Och sedan är de flesta trummaskiner ganska lätta att använda, så du kan snabbt komma igång med något vettigt på din nya trummaskin.

Trummaskin för övning

En trummaskin är guld värd när du övar bara på ditt instrument. Trummaskinen tillför en extra dimension som du inte kan uppnå med en metronom och då har du till och med möjlighet att programmera din trummaskin och spela musiken medan du övar.