Laddar

Marschtrummor

Våra marschtrummor har fått mycket beröm av våra kunder. Vi importerar dem själv och kan därför erbjuda dem till bra priser och hög kvalitet.

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

5 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

I den här kategorin har vi samlat alla våra marschtrummor, som vi har fått mycket beröm för. Vi ansvarar för importen av våra marsch trummor, och vi kan därför erbjuda en riktigt bra kvalitet till ett lågt pris.

Köp din nya marschtrumma hos oss idag!

En marschtrumma är inte en vanlig trumma. Den spelas oftast på under rörelse och kommer ofta med en sele så att du kan fästa den på din kropp. Det finns olika marschtrummor: virveltrumma, bastrumma och stortrumma. På DanGuitar har vi valt de bästa marschtrummorna som finns på marknaden. Kategorin marschtrumma omfattar ett antal olika trummor, som är skapade för kårer och marscherande orkestrar. Dessa trummor skiljer sig alltså från de vanliga trummorna som du känner till från ett vanligt trumset. En marschtrumma är utformad för att göra ett exakt ljud, vilket är avgörande när en kår eller marschband är i rörelse. Hos oss hittar du garanterat en marschtrumma som passar dina behov och preferenser. Kanske vill du ha en bastrumma och gå med i kåren? Då har vi det du letar efter. En bastrumma är större än de andra trummorna och är den som ger det djupaste ljudet. Dessa trummor bärs i en sele och kan sedan spelas på båda sidor.

Köp rätt marschtrumma för dina preferenser

Som du säkert redan har märkt har vi mycket låga priser. Hos oss får du ett brett urval av marsch trummor, och vi förstår att det kan vara svårt att välja rätt produkt för dina behov. Men misströsta inte, om du köper fel marschtrumma eller sele kan du enkelt återvända och eventuellt hitta en ny marschtrumma som passar dig. Vi hjälper dig gärna via e-post eller telefon att välja en marschtrumma eller sele. Vi garanterar alltid snabb leverans inom 1-2 arbetsdagar. När du köper en marschtrumma är det viktigt att du vet att den passar dina preferenser och kroppsvikt. Därför är det alltid smart att kontrollera trummans vikt så att du vet att du kan bära den medan du går och spelar. Se också till att du har den fäst riktigt vid selen så att den sitter bekvämt på kroppen.