Laddar

Vänsterhänt gitarr

Vänsterhänta gitarrer för alla nivåer och ändamål. Vi strävar efter att ha vänsterhänta gitarrer till bra pris och av bra kvalitet som fungerar i alla sammanhang. Se vårt urval här på sidan.

Köp en vänsterhänt gitarr hos oss

Är du en vänsterhänt gitarrist och letar efter en gitarr som är anpassat efter det så har du hamnat på rätt ställe. Hos oss på DanGuitar har vi ett brett utbud av vänsterhänta gitarrer i olika modeller som du kan beställa enkelt och smidigt hos oss online. Vi har vänsterhänt elgitarr, westerngitarrer och vänsterhänt klassisk gitarr från många välkända märken. 1 av 10 i Sverige är vänsterhänta och med det sagt är inte många instrument eller produkter anpassat efter det. Eftersom statistiken på vänsterhänta är lägre än högerhänta är därmed utbudet inte lika stort som för högerhänta - men vi har samlat ihop en rad olika vänsterhänta gitarrer av kvalité med olika stilar, ljud och prisklasser så du hittar något som passar ditt tycke och plånbok.

Hos oss gör du onlinebeställningar enkelt

Sedan år 2002 har vi sålt musikinstrument och utrustning på nätet. Det började med gitarrer och gitarrtillbehör. I dag säljer vi alla slags musikinstrument, ljudsystem och scenutrustning. Alla i vårt försäljningsteam är själv musiker och har lång erfarenhet med musikinstrument och ljudsystem. Har du frågor om något hjälper vi dig gärna. Du kan kontakta oss per e-mail eller telefon.