Laddar

Native Instruments

Native Instruments började tänja gränserna för modern musikproduktion i mitten av 90-talet, när de kastade ut en lång rad nya och innovativa softwareinstrument på marknaden. Teknologin som Native Instruments använde var revolutionerande och inspirerade både musiker - och andra företag – till att utforska nya vägar. Med en stor stapel produkter som låter bra, är lätta att använda, och som underlättar kreativitet, är det inte svårt att se varför Native Instruments fortsätter med att påverka oss som musiker och producenter.

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Native Instruments ekosystem integreras väl med tredje parter

Native Instruments succé bygger på på deras stora viljan att samarbeta med tredje part för att därmed skapa ett ekosystem som är integrerat tvärs över produkter och plattformar. Detta gör det lätt för musikproducenter att få ut mest möjligt av Native Instruments produkter.

Komplete bjuder t.ex. på ett imponerande urval av instrument, effekter, plug-ins och hardware som man kan använda till att utföra stort sett varje musikalisk vision. På softwaresidan levererar Komplete dussintals individuella produkter och kreativa verktyg, såsom Reaktor, Kontakt och Guitar Rig, och på softwaresidan har vi Komplete Kontrol S MIDI-keyboard, som ger dig en fullt integrerad lösning till styrning av det enorma antal virtuella instrument, som finns inkluderat i Komplete.

Detsamma ser vi med Maschine, där hardware och software ingår i ett entydigt integrerat workflow, som fungerar i realtid således att musiker och producenter får ett mera spontant sätt varpå de kan skapa och uppträda med beat- och groove-orienterad musik.