Laddar

Midiplus

Midiplus är kända för att producera ytterst överkomliga Audio Interfaces, El-trummset, MIDI keyboards,och andra MIDI-controllers, som f.eks deras Smartpad. Deras produkter är ideella till hemmstudion, för att dom är väldigt lätta att installera och värkligen kommer till sin rätt i kombination med DAW-software och plugins.

Midiplus är också en bra produkt att starta med, när det kommer till ljudkort-med deras priser kan alla vara med, och om du är nybörjare och koper ditt första ljudkort, kan Midiplus vara en god instegs produkt till hemminspelning och studio.

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

3 produkt(er)

Sida 1 av 1

Fallande ordning

Midiplus är från början ett firma från Taiwan, Ta Hong, och blev stiftat i 1974. här började Midiplus att utveckla och producera hemma gjorda elektriska orglar, vilket dom blev väldigt kända för i hela Taiwan. Efter att Midiplus blev ett etablerat brand, utökade dom och fick en avdelning i Kina, där det blev satt fokus på utveckling av nya produkter och innovation. Det är här många av produkterna som dom i dag är kända för har blivit till. I 2014 gick Midiplus ihop med den kinesiska firman Long Join, där det blev satt mer fokus på kvaliteten av produkterna. Därför har Midiplus den dag i dag skapat ett brand för sig själva, som är känt för hög kvalite´, till otroligt låga priser.

Midiplus MIDI-keyboards

Midiplus har små och kompakta MIDI-keyboards, som är lätta att gå igång med, eller ta med på färden. Dom finns i olika modeller, med varierande egenskaper, men fällesnämmnaren för all är att det är mycket överkomliga priser. Man kan faktiskt säga att man får vad man betalar för och lite till.

Midiplus Smartpad ett alternativ till Novation Launchpad?

Smartpad ligger så tätt på Launchpadden, men kommer till ett helt annat pris. Men igen skall man vara uppmärksam på, att man till en viss grad får vad man betalar för. Smartpadden har ingen anslagskänsla, och paddarna kan i kanterna kännas lite hårda att trycka ner. När det nu är sagt, så fungerar Smartpadden helt fantastiskt till prisen-i dom flesta områdena är det mycket lätt att aktivera paddarna, och det är en fin integration med mjukvara som f.eks Ableton Live.Dessutom är det långt ifrån alla som behöver den lite dyrare modellen Launchpad-Smartpadden kan användas i live setup till att aktivera samplingar och kontrollera effekter, och till att göra detta är Midiplus Smartpad helt ideel.