Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Maonocaster podcast paket lösning for 2

 • Komplett paket för inspelning och streaming av podcaster med stor membran mikrofon från Record
 • Record MC-82 mikrofon
 • Levereras med Tuff Stand bordsmikrofonstativ, shock mount och kabel
Läs hela beskrivningen
6,271.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Beställ inom
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:maonocaster_pack_2

Paketet innehåller

Maono Maonocaster AU-AM100 podcaster-mixer
Maono Maonocaster AU-AM100 podcaster-mixer
Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
2 x Tuff stands PF-10 Fine Audio mikrofon-popfilter, tyg
Record MC-82 BK kondensator-mikrofon svart
2 x Record MC-82 BK kondensator-mikrofon svart
Tuff Stands MS-59 mikrofon-arm till bord
2 x Tuff Stands MS-59 mikrofon-arm till bord
HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
2 x HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter

Beskrivning

 • Komplett paket för inspelning och streaming av podcaster med stor membran mikrofon från Record
 • Record MC-82 mikrofon
 • Levereras med Tuff Stand bordsmikrofonstativ, shock mount och kabel
 • Fyra kanalers podcast mixer
 • Inspelare på dator (MAC / PC) via USB
 • Två separata hörlursutgångar
 • Phantom Power för kondensatormikrofoner
 • Två mikrofonkanaler med XLR-ingångar
 • Ta emot samtal från telefon, Skype, FaceTime etc.
 • Stereoutgång för anslutning till ljudsystem
 • Effekter och uppspelning av ljudsegment

Med DanGuitars Maonocaster paketlösning för 1 får du en samlad och komplett lösning för inspelning av podcasts. I paketet ingår Maonos Podcast-mixer - Maonocaster - samt Records MC-82 studiomikrofon med Tuff Stands mikrofonstativ, mikrofonfäste och kabel.

Maono Maonocaster

Maonocaster är en bärbar allt-i-ett podcast mixer som innehåller de funktioner och funktioner du behöver för att göra podcasts, radioprogram eller och streaming. Maonocaster är lätt att förstå och lätt att använda, så att du kan hoppa in i podcastvärlden och leverera bra innehåll och interagera med din publik utan att distraheras av komplicerade operationer.

Maonocaster är utrustad med fyra kanaler för anslutning av mikrofoner, smartphones och andra ljudkällor. Du får 2 mikrofoningångar, 1 smartphone-ingång och en AUX-ingång för att ansluta en alternativ ljudkälla. Gränssnittet låter dig ställa in ljudnivåer och lägga till röst- och ljudeffekter genom en omfattande uppsättning verktyg för att undvika svår efterproduktion och redigering.

Den bärbara podcast mixern förenklar produktionsprocessen avsevärt genom att integrera flera olika digitala ljudtekniker i en omfattande lösning till ett överkomligt pris. Den är mycket lätt att använda och kan användas var som helst för att spela in eller sända live. Den ger en exceptionell ljudkvalitet och erbjuder intuitiv och full kontroll för att passa behoven hos både nybörjare och erfarna tv stations producer.

Maonocaster är utrustad med 6 vokala effekter (tonhöjd, man/kvinna, robot, side chain och musik) och 4 ljudeffekter (stinger, klapp, jubel, spänning) som är förinställda. Dessutom får du 3 programmerbara paddar som du kan använda för dina egna ljudeffekter eller jinglar som du laddar upp till Maonocaster med Maonos PC-app.

Ett inbyggt 5000 mAh-batteri gör det möjligt för Maonocaster att stödja minst 8 timmars non-stop podcasting utan att du behöver vara nära ett eluttag. Med Maonocaster kan du fortsätta livestreama under en blackout eller skapa innehåll när du är på språng eller till och med utomhus.

Record MC-82 kondensator-mikrofon

Record MC-82 är en stor-membran studio mikrofon för inspelning av sång, blåsinstrument och nästan alla stränginstrument. MC-82 är utformad med en transformatorlös utgångskrets som ger mikrofonen exceptionellt lågt brus, ökat dynamiskt omfång och ett förbättrat frekvenssvar i bas- och diskantområdet. Speciellt utvalda FET-transistorer säkerställer att du får en mikrofon med ovanligt låg distorsion och ett överlägset signal-/brusförhållande.

För lite pengar får du en mångsidig och välklingande mikrofon för din hemmastudio som är lätt att använda och som du, även med begränsad studioupplevelse, kan göra bra ljudinspelningar med.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (1)

HiEnd XLR-till-XLR-kabel 3 meter
RC-30. Boss Loop Station

Hoppas det blir bra, har inre använt den än! Behöver el försörjning med adapter med ! Annars det blev en snabb leverans / MVh..db

Skriv din fråga här

Frågor (0)