Laddar

Karaoke

Karaoke är och förblir en av de roligaste underhållningarna på en fest. Vårt urval av karaokesystem och karaokesånger ser till att det finns tillräckligt att underhålla med på många, många fester! Vi har de största hitsen från 60-talet fram till idag. Kvaliteten är så klart helt i topp.

Karaoke DVD:er

Vi har ett stort urval av karaokesånger på DVD. Alla instrument är inspelade så du lägger bara sången på, sångtexten syns på skärmen så du behöver inte kunna texten utantill. 
Våra karaoke-DVD:er kan spelas i vanliga DVD-spelare, på datorn eller i en karaokespelare. Det är möjligt att koppla mikrofonen till karaokesystemet så att sången säkert hörs.

Musikspelare och mikrofoner

Våra karaokesystem kan spela DVD:er, CD:er, via USV, hårdskiva osv. samt mikrofoner. Vi har också ett stort urval av mikrofoner, både med kabel och trådlösa, samt ljudsystem till små och stora lokaler ifall du också behöver det.

De billigaste priserna på karaokeutrustning

Även om priserna är billiga är våra karaokesystem av bästa kvalitet, så du kan vara säker på att få en bra upplevelse om du köper din karaokeutrustning från oss.