Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Hitman nybörjare el-trumsetpaket 1

Hitman
  • Komplett paketlösning
  • Trevligt elektriskt trumset för den ambitiösa nybörjaren
  • Virveltrumma i mesh
Utgått
Varunummer:RI-HD3M_pack1

Paketet innehåller

George Hennesey HICKORY-5A trumstockar, hickory (par)
George Hennesey HICKORY-5A trumstockar, hickory (par)
George Hennesey T-1B trumstol
George Hennesey T-1B trumstol
Record HP-52 hörlurar
Record HP-52 hörlurar

Beskrivning

  • Komplett paketlösning
  • Trevligt elektriskt trumset för den ambitiösa nybörjaren
  • Virveltrumma i mesh
  • Med trumstol, trumpinnar och hörlurar
  • Kompakt och mycket lätt att hantera
  • Massor av coola ljud och funktioner

Att vara trummis kan vara svårt, speciellt om man bor i lägenhet.  Man får klagomål från grannar för att man låter för mycket, och det påverkar hur mycket träning man får och då ryker lite av glädjen.  Men ett elektriskt trumset kan kompensera för det.

Ett elektriskt trumset har många fördelar: Det tar mindre plats än ett vanligt trumset och kan antingen spelas tyst med hörlurar eller kopplas till ett ljudsystem eller en aktiv högtalare.  Ett elektriskt trumset består av flera elektriska pads som är grupperade tillsammans och innehåller ljud som liknar ett akustiskt trumset. Elektriska trumset kan också programmeras för att leverera ett brett utbud av olika ljud, vilket ger fler alternativ och ger extra färg till ditt trumspel.

Med vårt Hitman el-trumset för nybörjare paket 1 får du ett bra Hitman HD-3M elektriskt trumset med många olika ljudalternativ,  du får totalt 349 olika ljud, 30 olika trumset och ett brett utbud av effekter som du kan krydda upp ljuden med.  För att stödja dig i din träning har Hitman HD-3M en inbyggd metronom, och det finns en inbyggd inspelningsfunktion så att du kan bedöma dina framsteg eller spela in nya idéer. Trumset innehåller en virveltrumma, tre pukor och en bastrumspedal som styr bastrummans ljud. Hi-hat-pedalen styr hi-hatten, och tillsammans med ljudmodulen är allt bekvämt monterat på ett rejält, lätt stativ. Du får även sladd, trumpinnar, trumstol och hörlurar.
Om du behöver förstärka det elektriska trumsetet, kanske du vill ta en titt på Hitman nybörjare elektriskt trumset paket 2, där en högtalare ingår i paketet.

Skriv din recension här

Recensioner (1)

Record HP-52 hörlurar
Fungerar toppen, snabb leverans och

Fungerar toppen, snabb leverans och snabbt svar på mail från trög kund (mig själv).

Skriv din fråga här

Frågor (0)