Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK
Snabb leverans
Snabb leverans
Vid beställning före kl. 15.30 på vardagar sänder vi samma dag
Tillfredsställelse garanti
Tillfredsställelse garanti
30 dagars returrätt
Säker handel
Säker handel
Alltid 2 års reklamationsrätt på alla produkter
Kundservice
Kundservice
Vi strävar efter att ge bästa möjliga service

Vi har gjort det enkelt för dig att komma igång med att spela gitarr

Vad behöver du för att stämma din gitarr, vilken väska följer med och vad gör du med gitarren när du inte använder den? Vi har gjort det lite enklare för dig, så att du får allt när du köper din första elgitarr.

Se våra elgitarrpaketlösningar här
Vi har gjort det enkelt för dig att komma igång med att spela gitarr

Inte bara gitarrer - vi har allt inom musikinstrument, Ljud och ljus

Vi har alla slags musikinstrument, ljudsystem och scenutrustning samt alla slags tillbehör. Vi har de bästa priserna på gitarrer, elbasar, slagverk, keyboards, stråkinstrument, blåsinstrument och ljuseffekter.

Alltid förmånliga priser och bra kvalitet

Vi importerar själv våra produkter. Det betyder att vi kan leverera bra kvalitet till ett mycket billigare pris än de flesta andra musikbutiker. Vi köper direkt från de största producenterna av gitarr, bas, högtalare, stråkinstrument, keyboards, percussion osv. Du får bästa möjliga pris på produkter av hög kvalitet.

Den bästa servicen

Vi vill ge dig bästa möjliga service. Har du frågor om våra produkter, gitarrer, ljudsystem eller något helt annat, kan du skriva eller ringa till oss så hjälper vi gärna. Vi har kort leveranstid – endast 1-3 vardagar till hela Sverige för de varor som finns på lager.

Butik med gitarrer, musikinstrument, ljud och ljus

Vi köper in stora mängder av våra produkter så att vi kan ge bästa möjliga pris till våra kunder och leverera snabbt. Beställ online så sänder vi snabbt och säkert.

Gitarrer för alla smaker och plånböcker

Vi har ett stort urval av gitarrer i vår nätbutik, allt från nybörjargitarrer under 1000 kr till exklusiva modeller från tex. Martin. Vi säljer alla slags gitarrer; elgitarrer, westerngitarrer och spanska gitarrer och så klart även vänsterhänta gitarrer och barngitarrer.

Över 21 år med onlinehandel

Sedan 2002 har vi sålt musikinstrument och utrustning på nätet. Det började med gitarrer och gitarrtillbehör. I dag säljer vi alla slags musikinstrument, ljudsystem och scenutrustning. Alla i vårt försäljningsteam är själv musiker och har lång erfarenhet med musikinstrument och ljudsystem. Har du frågor om något hjälper vi dig gärna. Du kan kontakta oss per e-mail eller telefon – klicka här.