Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Esp Ltd EC-256FM DBSB el-gitarr dark brown sunburst

  • Snygg elgitarr med bitsk ton och set-neck-konstruktion
  • Massiv mahogny-kropp med exklusiv, flammig lönn-topp
  • De 2 ESP-humbucker-mikrofonerna är perfekta till alla typer av rock-/pop-musik
Läs hela beskrivningen
Färge
Utgått
Varunummer:ESP-LTD-EC256FM-DBSB

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din elgitarr kommer den att vara klargjord.

Beskrivning

  • Snygg elgitarr med bitsk ton och set-neck-konstruktion
  • Massiv mahogny-kropp med exklusiv, flammig lönn-topp
  • De 2 ESP-humbucker-mikrofonerna är perfekta till alla typer av rock-/pop-musik

ESP LTD Eclipse EC-256 är en intens elektrisk rockgitarr utvecklad av ESP. ESP sysslar huvudsakligen med att göra handbyggda elgitarrer i absolut toppklass till professionella gitarrister över hela världen. De utnyttjar också sin otroligt stora expertis inom gitarrbyggnad till att göra en lång rad prisbilliga (i ESPs värld) gitarrer, nämligen LTD-serien. Så om du inte råkar ha 40.000,- till en handbyggd ESP-gitarr, så har du ändå möjlighet att få en gitarr med de design-element, som gör ESPs elgitarrer så utsökta och efterfrågade. Med Eclipse EC-256 får du en gitarr, där ljudkvalitet, spelbarhet och konstruktion långt överstiger de flesta gitarrer i denna prisklass. Mahognykroppen levererar en tät och skarp ton, och set-neck hals/kropp-samlingen ger EC-256 en ihållande ton med en överflöd av sustain. Ett set ESP humbucker-mikrofoner ger dig ett ljudfundament, som passar till många olika stilarter, och spole tapping ger EC-256 den extra allsidighet, som en modern gitarrist behöver för att utföra sin musik.

ESPs tidlösa Eclipse kroppsdesign är tydligt förankrad i den hårda rocken och metallen. Dess extra massiva single-cutawaye gör, att ljudet från Eclipse EC-256 klingar oändligt länge när du spelar solo, medan den lite böjda toppen ger dig en komfortabel handplacering, när du spelar. I motsats till EC-256 är EC-256FM även utrustad med ett lock i flammig lönn, som, utöver att det ser otroligt bra ut, tillför gitarren extra klarhet och anslag i tonen, som den inte hade haft, om kroppen uteslutande var gjord av mahogny. Dessutom får du en superskarp cutaway, som ger dig fri tillgång till EC-256-modellens övre band, så du ohindrat kan röra dig över hela greppbrädans längd.

Halsen på ESP LTD Eclipse EC-256 är utförd i mahogny och monterad på kroppen efter ""set neck""-metoden, vilket ger en mer solid förbindelse till kroppen än vid en "bolt on"-halsdesign. Det betyder, att du får en bättre vibrationsöverföring från halsen till kroppen, vilket resulterar i ett kraftigt anslag och längre toner.

ESP kan framvisa en imponerande lista över gitarrister, som har valt ESP-gitarrer som sina föredragna instrument. James Hetfield, Kirk Hammet, Jeff Hanneman, Ron Wood, Alexi Leiho, Stephen Carpenter och Gus G spelar alla på ESP-gitarrer, vilket säger något om den popularitet och respekt, som ESP har bland våra dagars största gitarrhjältar. Om du letar efter en intens rock- eller metallgitarr, så är ESP LTD Eclipse EC-256 ett perfekt valg.

Vår kvalitetskontroll. Vi vill erbjuda dig den bästa servicen, så innan vi skickar din elgitarr kommer den att vara klargjord.

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)