Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Casio PX-S1000 WE el-piano white

  • 88-tangenters elpiano
  • 2 x 8 watt högtalarsystem
  • Perfekt till den mobila pianisten
Läs hela beskrivningen
Färge
Casio PX-S1000 WE el-piano white
Tilläggsköp till detta produkt
4,999.00 SEK 6,799.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Beställ inom
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:CA-PXS1000-WE

Beskrivning

  • 88-tangenters elpiano
  • 2 x 8 watt högtalarsystem
  • Perfekt till den mobila pianisten
  • Inbyggd bluetooth
  • USB till anslutning av surfplatta och PC/MAC
  • Strömforsyning, sustain-pedal och nothållare medföljer

PX-S1000 Privia från Casio är ett 88-tangenters elpiano, som är uppbyggt omkring ett skalerat klaviatur med hammer-viktning. Det innehåller inbyggda högtalare, arton inbyggda ljud med layer, split och duet-inställningar, och det framstår i en design som passar till alla rum. Du får fem anslagskänslighetsnivåer, upp till 192-toners polyfoni och en akustisk simulator, som levererar strängresonans, spjällresonans och tangentljud, vilket resulterar i ett pianoljud med stor realism och en fantastisk dynamisk räckvidd.

Utöver pianoljudet får du också livliga elpiano-ljud, orgel-, stråk-, vibrafon- och cembalo-ljud. PX-S1000 är också utrustat med digitala effekter, som reverb, surround och chorus såväl som bluetooth, en 2-spårs recorder, oktavbyte, metronom och olika temperament stämningsvariationer med transponeringsfunktion. Dssutom kan PX-S1000 användas tillsammans med Casios Chordana Play for Piano-app till Android och IOS (download).

Casio PX-S1000 har två seperata utgångar till hörlurar, ett tvåpedals-stick (till anslutning av 3-pedalenhet (medföljer inte) och USB-ljud- och hostförbindelse. Strömförsörjningen följer automatiskt med när man köber ett PX-S1000, men det finns också möjlighet för batteridrift via 6 AA-batterier (medföljer inte). Sustain-pedal och nothållare är också inkluderat.

PX-S1000 innehåller 18 ljud, bl.a. en betagande akustisk flygel. Avancerad strängresonans återger de harmoniska förhållanden som uppstår mellan vibrerande strängar, medan dämpningsresonans tillför djup och fyllnad till klangen. Du kan t.o.m. höra spjället stiga och falla när sustain-pedalen aktiveras, och det mekaniska ljudet från tangenterna återges exakt, så du får en optimal pianoupplevelse. Hammerrespons och key-off-simulering tillför en ännu större detaljrikedom och gör att elpianot reagerar naturligt på ditt spel.

Integrerat Bluetooth-ljud gör det möjligt att ansluta en smartphone eller surfplatta, trådlöst, till PX-S1000 och använda de inbyggda högtalarna till att spela din musik genom PX-S1000’s kraftfulla stereo-högtalarsystem. Ett 2 x 8 watt stereo-högtalarsystem levererar kristallklart ljud till pianisten och publiken, och det är konstruerat till att ge en precis ljudåtergivning, oavsett om elpianot står mot en vägg, placeras på et bord eller står i ett öppet rum. Högtalarna skickar ljud till pianisten via subtilt placerade portar, medan de bakåtvända högtalarna skickar ljud ut i rummet.

PX-S1000 är 43% mindre än tidigare generationer av Casio Privia elpianon. Med ett kompakt kabinett på endast 132,1 x 22,9 x 10,2, så passar PX-S1000 in överallt du kan tänkas behöva: På ett bord, på ett skrivbord, på din säng eller på et stativ, listan fortsätter… Med en vikt på under 12 kg och med batteridrift så är PX-S1000 perfekt till användning och transport.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)