Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Casio CTK-3500 keyboard

Casio
  • Fin keyboard med 61 anslagskänsliga tangenter till väldigt bra pris
  • 400 vackra ljud, 100 rytmer, 50 dance-musikrytmer, bra högtalare och nybörjarundervisningsprogram
  • Gratis Chordana app till iPad eller Android tablet
Tilläggsköp till detta produkt
2,199.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:CA-CTK3500

Beskrivning

  • Fin keyboard med 61 anslagskänsliga tangenter till väldigt bra pris
  • 400 vackra ljud, 100 rytmer, 50 dance-musikrytmer, bra högtalare och nybörjarundervisningsprogram
  • Gratis Chordana app till iPad eller Android tablet

Välutrustat tangentbord från Casio

Casio CTK-3500 är en ackompanjemangskeyboard med ett 61-tangenters anslagskänsligt klaviatur, 400 inbyggda ljud, 100 rytmer med tillhörande ackompanjemang plus 50 DJ/ Dance rytmer och digitala effekter till ett förmånligt pris. Casio's berömda Step-Up undervisningssystem och ljudingång till smartphone, gör det lättare att lära sig spela sina favoritsånger, och USB till MIDI samt pitchhjul ger ännu fler möjligheter.

Senaste ljudtekniken

Med Casios inbyggda AHL-ljudprocessor låter de inbyggda ljuden, piano- och akustiska instrumenten, bättre än någonsin förr. Keyboardens 48 toners polyfoni ger tillräckligt med toner så man kan spela med två ljud samtidigt eller med ackompanjemang.

Tangenterna på Casio CTK-3500 är lätta att spela på och anslagskänsligheten gör det möjligt att spela ännu mer nyanserat, beroende på hur mycket/ lite tryck som läggs på tangenterna.

Casio CTK-3500 gör det lättare att lära tangentbordet

CTK-3500 har även en bra undervisningssektion. Till exempel "Music Challenge" som testar din reaktionshastighet genom att kräva att du trycker ner de rätta tangenterna med rätt fingersättning enligt vad som anges i keyboardens display (i takt med ackompanjemanget). Det finns även "Step Up"-lektioner som delar upp sångerna i små delar, så varje del spelas separat tills man är redo att sätta ihop allt till ett helt stycke. Utöver det finns en prestationsevaluering, "voice fingering"-guide, uppdelning av lektioner i höger/ vänster hand eller båda, metronom och ett sångbibliotek med 60 sånger man kan lära sig.

Ladda ner gratis Chordana-appen till din tablet eller iPad och använd den tillsammans med CTK-3500, så får du ännu fler roliga och lärorika möjligheter och funktioner.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)