Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Casio CT-X3000 keyboard paketlösning

 • Komplett paket med CT-X3000 keyboard samt stativ, hörlurar och strömförsörjning
 • 61 anslagskänsliga tangenter. 64 toners polyfoni
 • 2-vägs högtalarsystem på 2 x 6 watt med 10 cm basreflex-högtalare
Läs hela beskrivningen
3,759.00 SEK 3,867.00 SEK
Varan finns i lager - Leverans 1-2 arbetsdagar
Tillfredsställelse garanti: 30 dagars returrätt
Varunummer:CA-CTX3000-PACK

Paketet innehåller

Casio CT-X3000 keyboard
Casio CT-X3000 keyboard
Tuff stands KS-10 keyboardstativ
Tuff stands KS-10 keyboardstativ
Record HP-48 hörlurar
Record HP-48 hörlurar

Beskrivning

 • Komplett paket med CT-X3000 keyboard samt stativ, hörlurar och strömförsörjning
 • 61 anslagskänsliga tangenter. 64 toners polyfoni
 • 2-vägs högtalarsystem på 2 x 6 watt med 10 cm basreflex-högtalare
 • 800 ljud, 235 auto-ackompanjemangrytmer, 30 inbyggda sånger
 • Med digitala effekter och pitchbend-hjul
 • Step-Up Lesson system
 • Inbyggd 17-spårs recorder
 • Ljudingång för anslutning av smartphone
 • USB-MIDI-port till Mac, PC, Android eller iOS-enhet
 • Fungerar på batterier eller den medföljande strömförsörjningen

Med vårt CT-X3000 paket får du en bra keyboard, samt allt det tillbehör du behöver för att komma igång med att spela. Du får ett stativ till keyboarden, hörlurar så du kan spela och öva i lugn och ro, samt strömförsörjning och kabel. Alltsammans till ett fördelaktigt pris.

Casio CT-X3000 är en transportabel keyboard med 61 anslagskänsliga tangenter, 64-toners polyfoni, 800 ljud och 260 ackompanjemangrytmer.

CT-X3000 är ett bra val till den nystartade keyboardisten, hobbypianisten eller till keyboardister, som ska ha ett bra och bärbart tangentinstrument.

Det som gör, att Casio CT-X3000 skiljer sig från andra keyboards, är dess kraftiga AiX ljudmotor. AiX-teknologin gör, att CT-X3000 förmår att leverera ljud, som är förvånansvärt levande och realistiska. CT-X3000 låter så bra, att det överraskar, att den inte kostar mera. Du får möjlighet att välja mellan 600 ljud fördelat på olika kategorier, och i varje kategori hittar du en otrolig rad levande instrument. Det, för alla keyboards så viktiga flygelljudet är en exakt och virtuell återgivning av en 9-fods konsertflygel, medan elpiano-ljuden bjuder på alla former av moderna och gamla klassiker, som återges i en ljudkvalitet, som är både spännande, och som inspirerar till att sätta sig vid klaviaturet och spela. Spela en flöjt, trumpet eller saxofon, och märk den naturliga luft och vibrato, som ljuden innehåller. Eller välj ett av de många synth-ljuden, tillför en arpeggiator och trumdel, och kasta dig ut i den elektroniska musikvärlden.

Casio CT-X3000 har 260 inbyggda rytmer med tillhörande ackompanjemang, så du alltid har ett band till hands för att leverera rätt underlag till ditt keyboardspel. Urvalet av rytmer täcker musik från hela världen, såväl som musik från hela musikhistorien. Du hittar således alla gamla favoriter och hits såväl som de nyaste rytmer till rap, hiphop, house och EDM (electronic dance music). Alla spelas med otroligt realistiska instrument och med trumset med autentiska akustiska trummor, vintage trummaskin-ljud och med en enorm samling av perkussion-instrument och ljudeffekter.

Keyboarden är utrustad med en 17-spårs recorder och en 42-spårs mixer, som ger dig möjlighet att göra utförliga musiksekvenser och sånger. Du kan också spela in upp till 100 olika fraser och spela upp dem igen med hjälp av fyra ”Phrase Pads” och på så sätt tillföra alla möjliga slags intressanta element till din musik. Skapa nya och intressanta toner direkt på klaviaturet, eller interagera via USB med din dator och styr externa ljud och virtuella instrument från CT-X3000. Det finns också expressionspedals-ingångar på CT-X3000, som ger möjlighet för extern kreativ styrning av olika parametrar. Du kan dessutom spela wav. musikfiler direkt från en USB-sticka med en inkluderad karaoke-funktion, som gör det möjligt att undertrycka vokalen på inspelningar, så du själv kan utföra vokaldelen.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)