Snabb leverans
30 dagars returrätt
Frakt från 75 SEK

Behringer PPA200 Europort pa-anläggning

  • Transportabel anläggning i smart kappsäck
  • 5-kanals mixer med 2 st. 100 watt högtalare
  • Inkl. mikrofon
Läs hela beskrivningen
Utgått
Varunummer:BR-PPA200

Beskrivning

  • Transportabel anläggning i smart kappsäck
  • 5-kanals mixer med 2 st. 100 watt högtalare
  • Inkl. mikrofon
  • Inbyggd KLARK TEKNIK effektprocessor

Behringer PPA200 Europort är ett 5-kanals PA-system, som Behringer har designat till att leverera kvalitetsljud i ett kompakt och bärbart format, som kan samlas och transporteras som en kappsäck. Det kraftiga 200 watt PA-system är designat till att vara snabbt och lätt att ställa upp och till att vara lika lätt att ta ner igen efter användande.

Europort PPA200 är beräknat för affärsarrangemang, seminarier, musiker m.m. och har därför en rad olika egenskaper, som man behöver i en allsidigt anläggning. Systemet består av 2 kompakta 100 watt högtalare, som båda innehåller en 4" bashögtalare och en 1" tweeter samt en fyra kanals mixer med två mikrofoningångar, en line ingång, en stereoingång och en mp3-spelare. Det är således möjligt att koppla två mikrofoner och/eller upp till 3-5 instrument till Behringer PPA200.

PPA200 har även en KLARK TEKNIK effektprocessor med 100 effekter, bland annat reverb, chorus, flanger, delay, pitch shifter. PPA220 är dessutom utrustad med ett FBQ Feedback Detection System, som kan avslöja frekvenser, som orsakar feedback, så de därefter kan dämpas med den inbyggda stereo 7-bands grafiska EQn.

Europort PPA200 är också "trådlös-klar" till bruk ihop med Behringers ULM digitala, trådlösa mikrofoner (medföljer inte), och paketet levereras med en Behringer XM1800S mikrofon, mikrofonhållare och 6 meter kabel.

Youtube thumbnail
Spela

Skriv din recension här

Recensioner (0)

Skriv din fråga här

Frågor (0)